ΙΝΤΙΜΕ Α.Ο. Μυκόνου: Μπορείς να μην υποκλιθείς στο βωμό του χιούμορ;

Μετά το τρολάρισμα στον Harry Maguire, η κυκλαδίτικη ομάδα κερδίζει άξια μια θέση στην καρδιά μας.

Για τη Μύκονο (το νησί) πολλά μπορούν να ειπωθούν και όλα είναι σεβαστά. Ορισμένοι το θεωρούν το κορυφαίο νησί της Ελλάδος, άλλοι πάλι ότι οι τιμές είναι πιο απρόσιτες και από αυτές του Μονακό. Όποια και αν είναι η γνώμη σου για το νησί των ανέμων, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι οι Μυκονιάτες εκτός από μία μοναδική πραγματικότητα διαθέτουν και άπλετο χιούμορ. Τρανή απόδειξη η πλάκα που έκαναν στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Harry Maguire.

Όταν πριν ένα χρόνο ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έκανε ολόκληρο σαματά με τις μυκονιάτικες Αρχές, προκαλώντας αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο με τη συμπεριφορά του –σε σημείο που χρειάστηκε η μεσολάβηση της Αγγλικής Πρεσβείας για να αφεθεί ελεύθερος – θα περίμενε πως η ιστορία έχει ξεχαστεί. Όχι όμως για την μπασκετική ομάδα του νησιού, τον Α.Ο. Μύκονος.

Σου θυμίζουμε στο παρακάτω άλμπουμ τι έκταση είχε πάρει το θέμα:

 

 

Με την Αγγλία να προκρίνεται σε βάρος της Γερμανίας με 2-0 η μπασκετική Μύκονος φρόντισε να «τιμήσει» ένα δικό της παιδί, τον Harry τον Maguire αναρτώντας ένα άκρως διασκεδαστικό tweet στο σχετικό λογαριασμό της στο Twitter.

 

 

«Συγχαρητήρια σε ένα δικό μας παιδί, τον Χάρι Μαγκουάιρ, για την μεγαλειώδη του εμφάνιση και για την πρόκριση της Αγγλίας στους 8 του Euro 2020» ανέβασαν οι «άρχοντες» του χιούμορ, κερδίζοντας μια βαθιά υπόκλιση από κάθε άνθρωπο που λατρεύει να γελάει.

 

 

Με αφορμή το συγκεκριμένο tweet βέβαια ρίξαμε μια ματιά παραπάνω στον σχετικό λογαριασμό του Α.Ο. Μυκόνου και συνειδητοποιήσαμε ότι οι άνθρωποι δεν είχαν απλώς μια έμπνευση της στιγμής τιμώντας την επέτειο του Maguire, αλλά είναι επαγγελματίες σε αυτό που ονομάζουμε τρολ.

Μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ θα σου δείξει ότι οι άνθρωποι ίσως ξέρουν καλύτερο χιούμορ από το να παίζουν μπάσκετ (τους σεβόμαστε πάντα για την εξαιρετική ομάδα που έχουν φτιάξει):

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved