O George R.R. Martin ανέφερε πως το βιβλίο θα έχει διαφορετικό τέλος από τη σειρά

Ευτυχώς λίγη παρηγοριά. 

Σίγουρα δεν είναι εύκολη μπίζνα να βγάζεις εκατομμύρια μόνο από τις λέξεις που γράφεις μέσα σε ένα βιβλίο. Έτσι και ο αγαπητός μας George Martin μπορεί να είναι ένας από τους αγαπημένους μας συγγραφείς όλων των εποχών αλλά τώρα τελευταία δεν μας τα λέει καλά.

Εδώ έκατσε κι έγραψε 5 τόμους και έχει κολλήσει να γράψει το έκτο, τώρα και καμιά δεκαετία. Ντάξει το ξέρουμε τον κόλλησε και το Game Of Thrones που ήρθε σαν μπάστακας και του πήρε τα μυαλά και του γέμισε με ρευστό τις τσέπες αλλά ρε συ George πραγματικά δηλαδή…καλύτερα δεν θα ήταν να το άφηνες έτσι;

 

 
 

Τώρα βγήκε ο ίδιος και λέει πως θέλει πάλι να τελειώσει τα βιβλία και λέει πως θα έχουν διαφορετικό τέλος από το Game Of Thrones. Αυτό τώρα εμένα γιατί μου μυρίζει λίγο αρπαχτή; Μήπως τα έφαγες όλα τα λεφτάκια βρε συ George και τώρα είδες τα σκούρα;

Δεν ξέρω, ίσως να είμαι κι εγώ υπερβολικός αλλά να σας πω την αλήθεια είμαι και από αυτούς που είχαν όντως διαβάσει τα βιβλία πολύ πριν βγει η (κατά τα άλλα) καλή σειρά και τώρα μου έχει μείνει ένα αγκάθι στο στήθος σαν παράπονο για τον George Martin.

 

 
 

Το έκτο βιβλίο της σειράς θα ονομάζεται Winds Of Winter (άντε να δούμε) αλλά ακόμη δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μιας και ο ίδιος ακόμη το γράφει.

Δες εδώ για να δεις τις καλύτερες στιγμές από το επικό Game Of Thrones:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved