Halloween Kills: O Michael Myers επιστρέφει και όλοι τρέχουν να σωθούν

H νύχτα με τις μάσκες συνεχίζεται με το «Halloween Kills».

Όποιος είδε το «Halloween» του 2018 έκλεισε την τηλεόραση ή έφυγε από την κινηματογραφική αίθουσα κοιτώντας διαρκώς πίσω από τον ώμο του μήπως κάποιος μασκοφόρος δολοφόνος τον κυνηγήσει. Ο Michael Myers, ο δολοφόνος της Νύχτας με τις Μάσκες είδε τόσα επεισόδια που τρομοκρατούσε τον κόσμο να παραγράφονται (και καλώς έγινε αυτό), λαμβάνοντας ένα γενναίο reboot που σέβεται την ιστορία και τη δημιουργία του John Carpenter.

 

 

Με την ιστορία του να συνεχίζει μετά το πρώτο επεισόδιο του 1978, ο ιστορικός Michael Myers, Nick Castle επέστρεψε στη ζωή μας, μαζί με αυτόν η Jamie Lee Curtis και το έριξαν στο κυνήγι. Τελικώς η αδερφή του κατάφερε να τη γλιτώσει καταφέρνοντας να τον εξοντώσει καίγοντας τον μαζί με το σπίτι της.

 

 

Ή μήπως δεν τα κατάφερε;

Ήμασταν σχεδόν βέβαιοι πως ο «boogeyman» θα βρει τον τρόπο να επιζήσει, καθώς το ψυχρό και βλέμμα του στο φινάλε της ταινίας μας προϊδέαζε ότι θα βρει τον τρόπο να αναστηθεί. Τελικώς η πυροσβεστική κάνει το λάθος να σβήσει την πυρκαγιά, με τον Michael να αναδύεται από τις στάχτες του, κάνοντας παράλληλα αυτό που ξέρει καλύτερα. Να «σφάζει» κόσμο.

Ο δεύτερος γύρος της σύγχρονης έκδοσης του Halloween Franchise ξεκινάει και η Jamie Lee Curtis μαζί με την κόρη και την εγγονή, ετοιμάζονται για μια γερή βεντέτα. Θα καταφέρουν αυτή τη φορά να τον εξολοθρεύσουν ή ο Michael θα «γελάσει» τελευταίος;

 

 

Δίχως να θέλουμε να κάνουμε spoiler, υπάρχει και άλλη ταινία που θα βγει το 2022 με τίτλο «Halloween Ends» η οποία θα κλείσει την τριλογία, οπότε στις 15 Οκτωβρίου του 2021 ο Michael Myers σίγουρα δεν θα «σβήσει». Tουλάχιστον για ένα ακόμα επεισόδιο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved