O κολλητός του Tarantino, Eli Roth, μόλις γύρισε σε ταινία το Borderlands

Από τρομερό game τώρα στις οθόνες μας με κανονικούς ηθοποιούς.

Ο Έλι Ροθ είναι ο τύπος που έκανε τον Donny “The Bear Jew” Donowitz στο Inglorious Basterds του Ταραντίνο και από τότε αυτοί οι δύο διάβολοι του Χόλυγουντ είναι αχώριστοι. Τώρα ο Ροθ έφτιαξε δική του ταινία και μάλιστα από το διάσημο βίντεο παιχνίδι Borderlands.

 

 

Τα νέα είναι πως τα γυρίσματα που έγιναν στην Ουγγαρία μόλις τελείωσαν και τώρα η ταινία πάει καρφί για το σινεμά. Φυσικά ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάποιο τρέιλερ κι αυτό κάπως μας αγχώνει αλλά σίγουρα έχουμε πίστη στον Έλι Ροθ μόνο και μόνο που έχει τις πλάτες του Ταραντίνο.

 

 

Ναι, η ταινία φαίνεται καλή κι εμείς ελπίζουμε οι φήμες να βγουν αληθινές μπας και απολαύσουμε μία σωστή ταινία το φθινόπωρο που έρχεται γεμάτο υποσχέσεις αλλά και ανησυχίες. Το καστ απ' ότι ακούγεται θα είναι κάτι παραπάνω από καλό.

 

 

Ένα τρανταχτό όνομα το οποίο θα υποδύεται τον Claptrap από το παιχνίδι Borderlands είναι ο γνωστός σε όλους μας Jack Black.

Δεν είναι άσχημο όνομα για αρχή έτσι δεν είναι;

 

 

Αλλά το τρομερό νέο για το κάστ το φυλάγαμε για το τέλος μιας και μία από τις τρομερές Σειρήνες του παιχνιδιού θα τις υποδύεται η ίδια η Cate Blanchett. Αυτό αμέσως μας απαλύνει λίγο την αγωνία μας για το αν η ταινία θα είναι καλή.

Εμείς μέχρι να βγει το πρώτο τρέιλερ περιμένουμε υπομονετικά και απλά παίζουμε ξανά το παιχνίδι.

Δες εδώ ποιο είναι το καστ του Borderlands:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved