Και οι αστροναύτες έχουν πλέον δικό τους απορρυπαντικό

Καθαρίζει τους λεκκέδες ακόμα και χωρίς τη δύναμη της βαρύτητας.

Ήρθε το πρώτο απορρυπαντικό για αστροναύτες και είναι γνωστής εταιρίας. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά τόσο καιρό οι αστροναύτες είχαν ένα θεματάκι με το πλύσιμο. Ναι μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά και οι αστροναύτες πρέπει να πλένουν τα ρούχα τους. Δυστυχώς το πλύσιμο δεν το γλιτώνουν μήτε αυτοί.

 

 

Είναι αυτό που λέμε πως η βρώμα ξεπερνάει και τα όρια της Γης και φτάνει μέχρι και το διάστημα τελικά. Η Procter & Gamble ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη NASA για την ανάπτυξη του πρώτου απορρυπαντικού ρούχων για το διάστημα. Δεν ακούγεται κακή ιδέα έτσι δεν είναι; Και αστροναύτης αλλά και σένιος.

 

 
 

Η εταιρία ισχυρίζεται πως έχει δημιουργήσει ένα πλήρως βιοδιασπώμενο απορρυπαντικό, το οποίο μπορεί να καθαρίζει τα ρούχα των αστροναυτών στον ISS χωρίς να σπαταλά νερό. Ναι διότι το νερό είναι ένα θέμα εκεί πάνω στο χάος του διαστήματος.

 

 

Μέσα στην επόμενη δεκαετία, θα στείλει για δοκιμές στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό διάφορα προϊόντα φροντίδας υφασμάτων. Σιγά σιγά το προχωράμε το νοικοκυριό μας και στο διάστημα…

Ποιες είναι όμως οι λεπτομέρειες που αφορούν ακόμη κι εμάς εδώ στη Γη με αυτές τις νέες ανακαλύψεις στα απορρυπαντικά; Ναι μπορεί κάποτε να πλένουμε τα ρούχα μας χωρίς νερό.

Δες εδώ για να μάθεις περισσότερα για το θέμα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved