Assosiated Press Jeff Bezos, πώς σου φαίνεται η εξορία από τη Γη;

Οι haters του Jeff Bezos δεν θέλουν να επιστρέψει στον πλανήτη μετά το ταξίδι του στο διάστημα. Πόσοι ψηφίζουν να μη γυρίσει;

Όταν έχεις δύναμη και περιουσία, υπάρχει κόσμος που σε θαυμάζει, αλλά και αρκετός που σε μισεί. Ο Jeff Bezos είναι ίσως ο πιο μισητός άνθρωπος αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, καθώς μαζί με αυτούς που τον υποστηρίζουν για το έργο του στην Amazon και την Blue Origin, τo οποίo έχει συμβάλει δραματικά στο να είναι πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο (κονταροχτυπιέται δηλαδή με τον Elon Musk), είναι ικανά να ξεσηκώσουν αρκετό κόσμο απέναντί του.

Παρόλα αυτά ό,τι ατάκα έχει πει, γίνεται Ευαγγέλιο (όπως αυτές στο παρακάτω άλμπουμ):

 

 

Με τον «Lex Luthor» όπως τον αποκαλούν κοροϊδευτικά, να ετοιμάζεται να ταξιδέψει τον επόμενο μήνα στο διάστημα, αρκετοί βρήκαν μια μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα petition που ασχολείται αποκλειστικά με τον Αμερικανό μεγιστάνα.

Και η ερώτηση στο petition είναι η εξής: Θέλετε να απαγορευτεί η είσοδος στον Jeff Bezos στη Γη μετά το ταξίδι του στο διάστημα;

 

 

Σίγουρα πρόκειται για πλάκα, ωστόσο όποιος δει πόσοι έχουν ψηφίσει κατά της επανεισόδου του στον πλανήτη, μάλλον θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει αρκετό μένος για τον ισχυρό άντρα της Amazon. Διότι οι 7χιλιάδες haters που αναφέρει το βίντεο που είδες παραπάνω απέχουν πολύ από το αυθεντικό νούμερο.

Αν θες να ψηφίσεις και εσύ, μπες εδώ και απαγόρεψέ του την επιστροφή στη Γη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved