Τα Φιλαράκια: Όταν η παρέα βγήκε από τα εσώρουχά της

Η απαγορευμένη διαφήμιση για τη σειρά «Τα Φιλαράκια» έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της για πρώτη φορά από το 1994.

Μπορεί να έχει περάσει κάνας χρόνος από τη μεγάλη επιστροφή της παρέα και το «Friends Reunion», ωστόσο δεν σταματάνε ποτέ οι ακυκλοφόρητες ιστορίες και οι special στιγμές της μοναδικής παρέας των έξι. 

Εσύ είδες το Friends Reunion;

Μία εξ αυτών των ιστοριών που αναδύθηκαν ήταν και ένα ξεχασμένο story, δύο διαφημιστικά τα οποία γυρίστηκαν στο ξεκίνημά της σειράς, παρόλα αυτά κανείς δεν τα θυμάται. Πολύ απλά γιατί δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια. Τουλάχιστον μέχρι και φέτος.

 

 

Η απαγορευμένη διαφήμιση

Στα «Φιλαράκια» έχει υπάρξει σχεδόν ολόκληρο απαγορευμένο επεισόδιο, καθώς περίπου στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου η παραγωγή είχε την ατυχία να γυρίσει ένα αστείο του Chandler Bing στο αεροδρόμιο που αφορούσε τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο κάτι τέτοιο οι περισσότεροι το γνώριζαν.

 

 

Η «απαγορευμένη» διαφήμιση ωστόσο έχει να κάνει με δύο διαφημιστικά σποτάκια τα οποία γυρίστηκαν πριν το ξεκίνημα της σειράς και είχαν σκοπό να προκαλέσουν. Πώς θα το έκαναν αυτό;

Όπως μπορείς να δεις ξεκάθαρα στα παρακάτω βίντεο και οι 6 κολλητοί εμφανίζονταν μονάχα με τα εσώρουχά τους θυμίζοντας μια παρέα που σε κάθε επεισόδιο θα ζουν το «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ωστόσο πάντα μια παρέμβαση του Chandler συγχρονίζει τους πάντες στον κωμικό χαρακτήρα του σίριαλ:

 

 

Τελικώς λίγοι γνωρίζουν τι συνέβη και το spot δεν είδε ποτέ το «φως», με τους περισσότερους να το αποδίδουν στο γεγονός ότι «Τα Φιλαράκια» ήταν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο επιτυχία, δίχως να χρειάζεται μια τέτοια διαφήμιση. Ό,τι και να ισχύει, το συγκεκριμένο βίντεο αποτέλεσε άλλο ένα κειμήλιο από τα πολλά τα οποία θα βλέπουμε όσο περνάει ο καιρός. 

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved