O σκηνοθέτης του Fast & Furious αποκάλυψε την πιο εξωφρενική σκηνή που κόπηκε

Αν νομίζατε πως αυτή ήταν η σκηνή με τους πυραύλους στο αυτοκίνητο που το έκαναν διαστημόπλοιο, έχει κι άλλη.

Ούτε πυράυλους, ούτε τεράστιος μαγνήτες που μετακινούν ολόκληρα αυτοκίνητα περιλάμβανε η πιο ακραία σκηνή που θέλησε να γυρίσει ο Justin Lin, σκηνοθέτης του Fast & Furious 9. Μιλώντας στο /Film αποκάλυψε πως στο σενάριο είχε μία ακόμα σκηνή με θέμα το διάστημα, χωρίς καμία χρήση CGI, η οποία τελικά κόπηκε για λόγους κόστους.

 

 

Το F9 έχει γίνει ήδη γνωστό ως το μεγάλο reunion, αφού σε αυτό έχουμε πλήθος επανεμφανίσεων χαρακτήρων από όλες τις προηγούμενες ταινίες. Μαζί με τους Vin Diesel, Charlize Theron, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez και Sung Kang, που επιστρέφει από τον άλλο κόσμο, θα δούμε και τον Lucas Black ως Sam Boswell από το Tokyo Drift.

 

 

Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο του F9, η Pontiac Fiero του Lucas Black θα προσδενόταν σε ένα μετεωρολογικό αερόστατο και θα χάραζε πορεία προς τη στρατόσφαιρα, χωρίς CGI, κόλπα και ειδικά εφέ. Για αρκετό καιρό ο Justin Lin σκεφτόταν πώς θα γυρίσει τη σκηνή. Μάλιστα είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που ήταν διατεθειμένος να βάλει και δικά του λεφτά για να γίνει πραγματικότητα.

 

 

Δυστυχώς η προσγείωση, όχι του αερόστατου, αλλά στην πραγματικότητα ήταν σκληρή. Ακόμα και σε μια ταινία τύπου Fast & Furious με τέτοιο budget, κάποια στιγμή μπαίνουν οικονομικά όρια στη δημιουργικότητα

Αντί του Lucas Black στη στρατόσφαιρα, θα δούμε τελικά μια εναλλακτική σκηνή με χρήση CGI και πρωταγωνιστές τους Ludacris και Tyrese Gibson που είδαμε και στο trailer.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved