Η νέα στολή του Michael Keaton στον ρόλο του Batman είναι αιματοβαμμένη

30 χρόνια μετά, ο Michael Keaton γίνεται και πάλι ο Dark Knight και παρά τα 69 του χρόνια είναι πιο μάχιμος από ποτέ.

Το χαρακτηριστικό κίτρινο σήμα του Batman αποτελεί παρελθόν από το 1995 όταν στο τελευταίο μέρος της δικής του τριλογίας, ο Tim Burton έντυσε τον Val Kilmer με μια ολόμαυρη στολή. Η επιστροφή του κίτρινου σήματος σχετίζεται άμεσα με τη νοσταλγία, καθώς ο Michael Keaton επιστρέφει ως ρετροσπεκτίβα του Batman στο νέο DC Universe. 

 

 

Από τη μία ο Ben Affleck θα υποδύεται τον σύγχρονο Batman στις ταινίες του Dark Knight, ενώ o Michael Keaton μια εκδοχή του από τα περασμένα χρόνια. O Batman του Keaton δεν θα έχει δική του ταινία, αλλά θα συμπρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Flash. Την αποκάλυψη του νέου-παλιού κοστουμιού άλλωστε έκανε ο σκηνοθέτης του Flash, Andy Muschietti, συνεχίζοντας το μαρτύριο της αποκάλυψης στοιχείων με το σταγονόμετρο για το πολυαναμενόμενου Flash.

 

 

Εκτός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Flash και Batman που θα έχουν οι Ezra Miller και Michael Keaton αντίστοιχα, το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους Sasha Calle ως Supergirl, Kersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdu ως Nora Allen και Ron Livingston ως Henry Allen. Η πρεμιέρα του Flash αναμένεται για τις 4 Νοεμβρίου του 2022 και μέχρι τότε ελπίζουμε να δούμε περισσότερα από την επιστροφή του Michael Keaton στον ρόλο του Batman.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved