Τι συμβαίνει όταν άντρες μιμούνται τις γυναίκες στο instagram;

Οι Brosbeingbasic σατιρίζουν όλα τα γυναικεία κλισέ των κοινωνικών δικτύων στον πιο ξεκαρδιστικό λογαριασμό του Instagram.

Θυμάστε μια, όχι και τόσο μακρινή, εποχή που το μόνο αστείο πράγμα που βλέπαμε στο Instagram ήταν το Duckface; Από τότε έχουν ανέβει δισεκατομμύρια φωτογραφίες και η ανάγκη για ξεχωριστές φωτογραφίες, που παύουν να είναι ξεχωριστές μετά από λίγες μέρες, έχει δημιουργήσει την ανάγκη για νέα insta trends. 

 

 

Τα περισσότερα από αυτά είναι εξαιρετικά ακατανόητα στους περισσότερους άντρες με την απορία να διαδέχεται το cringe. Η ετεροντροπή είναι το πρώτο στάδιο της κατανόησης με την εκλογίκευση να απαιτεί να μπει κάποιος άντρας στη θέση αυτών των γυναικών. Με τρόπο χιουμοριστικό που δεν εξαντλείται σε έναν νηπιακού επιπέδου μισογυνισμό του στυλ «αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες» καταφέρνουν να αποδώσουν ανάγλυφα τη ματαιότητα της προσπάθειας της σοσιαλμιντιακής αναγνώρισης.

 

 

Οι περισσότερες από αυτές τις λήψεις είναι μικρά installation και ξεφεύγουν αρκετά από μια πλή μίμηση πόζας. Άλλη μία απόδειξη ότι για μια επιδραστική λήψη στο Instagram απατείται σκηνοθεσία, props και η κατάλληλη τοποθεσία, η οποία δεν είναι πάντα δωρεάν. Χάρη στους Brosbeingbasic είναι ευκαιρία να δοθεί ένα μάθημα συμπεριφοράς στα κοινωνικά δίκτυα. Πέρα από την πλάκα, και αυτό αφορά και τους άντρες, κάθε φορά που βλέπουμε κάποιο νέο hashtag, ένα challenge ή κάποια μόδα, ας σκεφτούμε αν θα ήταν υλικό για έναν σατιρικό λογαριασμό σαν  αυτόν.

 

 

Πριν πατήσουμε το click, ας σκεφτούμε τι πραγματικά μας προσφέρει μία ακόμα λήψη υπερέκθεσης στον πλαστό κόσμο του Instagram και αν την έχουμε πραγματικά ανάγκη. Η κενότητα που προκαλείται μετά τη στιγμιαία ευφορία, ίσως είναι χειρότερο συναίσθημα από το FOMO του να μην την είχαμε ποστάρει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved