Οι Anonymous την λένε άσχημα στον Elon Musk και τον προειδοποιούν

Τον αποκαλούν, μεταξύ άλλων, ναρκισσιστή που λαχταράει προβολή.

Τον τελευταίο καιρό ο Εlon Musk έχει γίνει ο μαϊντανός των tech news κι αυτό είναι φανερό μιας και το πρόσωπο του βρίσκεται όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου, όποια σελίδα κι αν κοιτάξεις στο ίντερνετ.

Οι Anonymous κατηγορούν τον Elon Musk πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προβολή του και δεν δίνει δυάρα για τον απλό κόσμο που προσπαθεί να βγάλει κάτι από το κύμα των Bitcoins.

Αναφέρουν μάλιστα πως η απομάκρυνση της Tesla από το Bitcoin έγινε υπό το φόβο της διακοπής των κρατικών χρηματοδοτήσεων αν θεωρηθεί η εταιρία μη πράσινη και όχι από αγνό περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

 

Η δική μας άποψη είναι πως μάλλον δεν περιμέναμε τους Anonymous για να καταλάβουμε τις προθέσεις του Elon Musk που είναι φανερό τι θέλει. Μόνο προβολή και να πάει καλά η εταιρία του ή μάλλον…οι εταιρίες του.

Οι Anonymou απειλούν ευθέως τον μεγιστάνα χωρίς να γίνονται συγκεκριμένοι βέβαια. Σε κάθε περίπτωση, οι Anonymous δε θεωρούν πως ο Musk ενδιαφέρεται για τον μέσο εργαζόμενο άνθρωπο. Όσο για το τι προτίθενται να κάνουν για αυτό; Στο video δεν ανέφεραν κάποια συγκεκριμένη απειλή και μένει να δούμε την επόμενη κίνησή τους.

 

Όντως οι απειλές τους είναι αληθινές ή μήπως τελικά είναι κι αυτό άλλο ένα επικοινωνιακό trick;

Εσύ έχεις ιδέα ποιος είναι ο Elon Musk; Δες εδώ τι έχει κάνει:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved