Αυτά τα κορίτσια κάνουν το καλύτερο Cosplay του κόσμου

Θα είναι σα να είσαι μέσα σε video game, αλλά δε θα είσαι.

Ας ξεκινήσουμε με κάποιες βασικές πληροφορίες γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις τι πάει να πει Cosplay. Δίχως να προσπαθήσουμε να ετυμολογήσουμε ορθά στο στυλ του καθηγητή Μπαμπινιώτη, θα στα πούμε όμορφα, απλά κι ωραία: Cosplay είναι η μεταμφίεση σε ήρωες των video games και των κόμικς –χωρίς, απαραίτητα, να είναι Απόκριες.

Εάν έχεις στο μυαλό σου τώρα κάτι καρακιτσαριά που έχουμε δει κατά καιρούς ή τη στολή spiderman που φόρεσες μικρός, ξέχνα το! Εδώ μιλάμε για μεταμφιέσεις σωστές κι όχι μασκαρέματα. Επαγγελματικό μακιγιάζ και συχνά πανάκριβες στολές που θα ζήλευαν ακόμα και οι χολυγουντιανές υπερπαραγωγές. Μάλιστα, μη νομίζεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό, τώρα πια υπάρχουν και ελληνικές ομάδες cosplay που κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Το μάτι μας έπεσε στις προάλλες σε ένα από τα καλύτερα cosplay project που έχουμε δει. Κάποια κορίτσια αφιέρωσαν μήνες από τη ζωή τους, ταξίδεψαν στην υπερβόρεια Ισλανδία και έβγαλαν μερικές μυθικές φωτογραφίες παίρνοντας έμπνευση για τα κοστούμια τους από τη Lara Croft, το World of Warcraft, τη Wonder Woman αλλά και γενικά τη Σκανδιναβική μυθολογία. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η Reilena, η Meagan Marie και η εξειδικευμένη φωτογράφος Anna θα σου πάρουν το μυαλό αφού θα είναι σα να είσαι μέσα σε video game -αλλά δε θα είσαι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved