Όταν απαγόρευσαν στον Tom Hardy να επισκεφθεί στη φυλακή τον Charles Bronson

Την αποκάλυψη έκανε ο γιος του διασημότερου κατάδικου όλων των εποχών.

O Tom Hardy διέβη αρκετές φορές την πύλη των φυλακών προκειμένου να συναντήσει τον Charles Bronson. Στην προσπάθειά του να τον υποδυθεί όσο πιο πιστά γινόταν στην ταινία “Bronson” του 2008 θεώρησε πως έπρεπε να τον μελετήσει από κοντά. Έτσι κι αλλιώς οι δημόσιες εμφανίσεις του Charles Bronson ήταν ελάχιστες για να έχει υλικό προς μελέτη ο Hardy και οι περισσότερες ήταν κατά τη διάρκεια των μεταγωγών του από δικαστήρια και καταστήματα κράτησης. 

 

 

Ο Bronson δέχτηκε πολλές φορές στο κελί του τον Hardy και κουβέντιαζαν για ώρες προκειμένου ο Βρετανός ηθοποιός να τον μελετήσει σε βάθος και να τον μάθε. Οι δεσμοφύλακες είχαν προειδοποιήσει τον Hardy πως σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά, ο Bronson είναι περίπου είκοσι φορές πιο δυνατός από αυτόν. Ο Hardy δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση και μάλιστα οι δύο άντρες ανέπτυξαν έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους. 

Μέχρι που ο Hardy σταμάτησε να τον επισκέπτεται, γεγονός το οποίο σύμφωνα με τον γιο του Bronson στενοχώρησε βαθιά τον πατέρα του. Περνώντας μια ζωή στις φυλακές, οι επισκέψεις του Hardy ήταν το μοναδικό παράθυρό του στον έξω κόσμο και μια ευκαιρία να «αποδράσει» για λίγο από τον ιδρυματισμό της φυλακής.

 

 

Η ευθύνη για το σπάσιμο αυτού του δεσμού δεν οφείλεται όμως στον Tom Hardy. Με το που βγήκε η ταινία και έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, διοίκηση των φυλακών είδε με μισό μάτι τον Charles Bronson, από περιθωριακό στοιχείο, να εξελίσσεται σε ποπ είδωλο. Όταν ο Tom Hardy θέλησε να συναντήσει τον Bronson μετά την πρεμιέρα της ταινίας, οι δεσμοφύλακες του αρνήθηκαν την είσοδο στις φυλακές.

 

 

Σύμφωνα με τον γιο του Bronson, o πατέρας του λάτρεψε την ταινία και την είδε αμέτρητες φορές στο κελί του θεωρώντας πως ο Tom Hardy τον υποδύθηκε άριστα. Ίσως το μοναδικό που δεν πέτυχε είναι η κτηνώδης σωματοδομή του διασημότερου κατάδικου, ο οποίος ήταν και 20 φορές πιο δυνατός από τον Hardy.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved