Cobra Kai: Η μεγάλη επιστροφή της 4ης σεζόν

Ο κακός του Karate Kid 3, Terry Silver επιστρέφει για την 4η σεζόν του Cobra Kai πιο μοχθηρός από ποτέ.

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν επικίνδυνα στη δημοφιλή σειρά του Netflix. O Terry Silver επιστρέφει στο Cobra Kai και έχει ακόμα την απειλητική του αλογοουρά, αν και έχει ασπρίσει πλέον. Στο teaser που κυκλοφόρησε, ο κακός του Karate Kid 3 ξεπροβάλλει μέσα από ένα χαρακτηριστικό ημίφως που μόνο ως απειλή για τις δόλιες πρακτικές του μπορεί να εκληφθεί. 

 

 

Ο Terry Silver είχε ξεκινήσει ως κολλητός φίλος του John Kreese από όταν ήταν και οι δύο στρατιωτικοί και οι φανατικοί της σειράς τον περίμεναν πως και πως για να εξαπολύσει και πάλι την πύρινη εκδικητική του μανία απέναντι στον Danny LaRusso και την κληρονομιά του Dr. Miyagi.

 

 

Καθώς το Cobra Kai διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά το Karate Kid, αλλάζει η οπτική της αφήγησης των γεγονότων και αυτή τη φορά είναι από την πλευρά του Johnny Lawrence. Σε αυτό το πλαίσιο αναδιαμορφώνεται και η έχθρα του με τον Danny LaRusso μετά την επαναλειτουργία του dojo. 

 

 

Mόνο την περαιτέρω κλιμάκωση της δράσης μπορεί να σημαίνει η επανεμφάνιση του Terry Silver στην 4η σεζόν του Cobra Kai. H κορύφωση του φινάλε της 3ης σεζόν είναι το ιδανικό lead in για να δούμε και πάλι την ιερή τετράδα του Karate Kid σε μία μάχη μέχρις εσχάτων. Οι LaRusso και Lawrence αυτή τη φορά θα έχουν το δύσκολο έργο να αντιμετωπίσουν ενωμένους τους Kreese και Silver. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved