Ο Vince του Entourage παράτησε το Hollywood και ζει σε φάρμα

Για τον Adrian Grenier η ζωή θα έπρεπε να είναι πιο απλή. Και το έκανε.

Κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλοι γελάσαμε με το Entourage. Ήταν ίσως από τις λίγες καθαρά αντρικές και παρεΐστικες ταινίες, που εκτός από το ίδιο το γέλιο και το στόρι, μας προσέφερε και τον ασυναγώνιστο Ari Gold. Κάτι τέτοια πράγματα δεν τα ξεχνάς εύκολα. Ειδικά όταν ο τελευταίος «κεντούσε» στο ρόλο.

 

 

Όμως ο πρωταγωνιστής της σειράς Adrian Grenier που υποδυόταν τον σταρ της σειράς, τον Vincent, φαίνεται πως κουράστηκε με όλη αυτή τη ζωή γύρω από τα φώτα της δημοσιότητας, με το Hollywood, τα γυρίσματα και, κυρίως, τους ανθρώπους. Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Austin Life Magazine, έχει αγοράσει μία φάρμα στο Τέξας, τρέχει εκεί την προσωπική του επιχείρηση και έχει ως απώτερο σκοπό να είναι ήρεμος και ευτυχισμένος. «Οι άνθρωποι είναι απλοί στο Ώστιν. Η πόλη είναι κοσμοπολίτικη χωρίς να είναι σνομπ, έχω πολλούς φίλους και κανείς από αυτούς δεν προσποιείται πως είναι κάτι διαφορετικό. Όλοι σε δέχονται για αυτό που είσαι χωρίς να χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα». 

Ωστόσο παραδέχτηκε πως δεν πέρασε άσχημα. «Οι αναμνήσεις από το Hollywood ήταν μοναδικές. Σπάσαμε πλάκα και περάσαμε υπέροχα για όσο κράτησε. Η επαφή μου όμως με την φύση είναι πολύ πιο σημαντική. Μου επεξηγεί ποιος είμαι καθημερινά και χαίρομαι που έφτασα στο σημείο να συνειδητοποιήσω ότι πρέπει να αλλάξω. Θέλω περισσότερα πράγματα από τον εαυτό μου από το να τριγυρνάω στα club. Αυτά τα αφήνω για τους νεότερους».

 

 

Ο Grenier που ήδη έχει δημιουργήσει βιολογικούς κήπους για κάθε λογής φρούτα, έχει ως επόμενο στόχο να φτιάξει ειδικά καταφύγια για ζώα όπως λάμα, κατσίκες και αλπάκας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved