Eternals: Ένα τρέιλερ πολύ διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει

Επιτέλους λύνεται η απορία που είχαμε για τους υπερανθρώπους της Phase 4.

Είναι ίσως το μεγάλο στοίχημα για την τέταρτη φάση του MCU. Μετά λοιπόν την Black Widow και τον Shang-Chi, μία ακόμα ταινία του σύμπαντος έρχεται και ετοιμάζεται σταδιακά για τη μεγάλη οθόνη. Οι Eternals είναι για τους «διαβασμένους» λάτρεις των κόμικς και η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες. Aπό το teaser trailer ακόμα είχαμε προετοιμαστεί.

 

 

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για την ταινία;

Χρονολογικά το «Eternals» βρίσκεται μετά ακριβώς τα γεγονότα του «Avengers: Endgame» και οι αρχαίοι εξωγήινοι ετοιμάζονται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια στα οποία ζουν καλά κρυμμένοι στη Γη.

Η οσκαρική Chloé Zhao ετοιμάζεται να δώσει την ξεχωριστή ματιά της στο MCU, επιχειρώντας να δαμάσει μια σημαντική «ομάδα» ηθοποιών που θα δώσουν άλλη αίγλη στο σύμπαν της Marvel.

Δείτε φωτογραφίες από την ταινία στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Η επιστροφή των Eternals στη δράση μετά από τόσα χρόνια «σιωπής» θα έρθει μετά από μια αναπάντεχη τραγωδία η οποία θα τους αναγκάσει να επανέλθουν δυναμικά στο προσκήνιο.

Εκεί όπου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους, τους Deviants. Με λίγα λόγια, Gemma Chan (Sersi), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Icaris), Kit Harington (Black Knight), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) και Don Lee (Gilgamesh) είναι κάτι παραπάνω από υποσχόμενο team.

 

 

Ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας στους κινηματογράφους δεν γνωρίζουμε ακόμα, παρά μόνο ότι θα είναι μαζί μας τον Οκτώβριο. Υπομονή (αναγκαστικά)…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved