Έχεις δει ποτέ αεροπλάνο να προσγειώνεται σε παραλία;

Θα μπορούσε να είναι ταινία, αλλά είναι πραγματικότητα.

Εδώ και χρόνια ακούμε συνεχώς για το πόσο δύσκολο είναι να πιλοτάρεις ένα αεροπλάνο, το πόσο καλά διαβασμένοι είναι οι πιλότοι και οι κυβερνήτες, καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να τους οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις.

Βέβαια αν έχουν όλοι λίγο από ο James Bond, δεν ανησυχούν ποτέ ούτε για την προσεδάφιση, αλλά και ούτε για την πτήση.

 

 

Σίγουρα κάθε πράγμα στη ζωή μας έχει σοβαρά πράγματα, όπως και ευτράπελα. Το γεγονός ότι στα αεροπλάνα πρέπει τα πάντα να είναι στην εντέλεια δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και οι εργαζόμενοι των αεροπορικών εταιριών τις «στιγμές» τους.

Για παράδειγμα στο παρακάτω άλμπουμ δείτε τι έχουν ακούσει οι αεροσυνοδοί:

 

 

Ασχέτως όμως για το τι περνάνε οι αεροσυνοδοί, οι πιλότοι δεν έχουν δικαίωμα στο λάθος καθώς η ζωή τους η ίδια μπορεί να τους κοστίσει έστω και με μια επιπολαιότητα. Γιατί όμως το λέμε αυτό;

Επειδή κάποια μπορεί από το πουθενά να αναγκαστεί κάποιος σε προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, ακόμα και αν δεν υπάρχει αεροδιάδρομος κοντά. Κάτι αντίστοιχο συνέβη με το παρακάτω αεροπλάνο το οποίο δίχως να έχει την πολυτέλεια να φτάσει σε κάποιο αεροδρόμιο, προσεδαφίστηκε επιτυχώς (και ευτυχώς) σε μια παραλία.

Ευτυχώς κανένας δεν έπαθε τίποτα, με έναν αυτόπτη μάρτυρα να καταγράφει ολόκληρη την προσγείωση με το κινητό του τηλέφωνο. Δείτε το συναρπαστικό βίντεο παρακάτω:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved