Τα Φιλαράκια: Το επίσημο τρέιλερ αποκαλύπτει τι εστί Reunion

Επιτέλους μαθαίνουμε τι θα γίνει στο «Friends Reunion».

Και εκεί που αναρωτιόμασταν τι κρύβει το ΗΒΟ Max στο πολυαναμενόμενο «Friends Reunion» ήρθε το πρώτο επίσημο  τρέιλερ για να αποκαλύψει τι θα απολαύσουμε στις 27 Μαΐου.

Tι ακριβώς θα δούμε στο Friends Reunion;

Η παρέα των Joey, Chandler, Ross, Phoebe, Rachel και Monica θα έχει την τιμητική της ξανά, κάνοντας μια βουτιά στη νοσταλγία όπου θα μας μεταφέρουν για μία τελευταία(;) φορά τη μαγεία που μας μετέδιδαν επί 10 χρόνια στη σειρά.

 

 

Ο κόσμος ήταν λογικό να παραξενευτεί για το τι ακριβώς θα είναι αυτό το Reunion αν δεν πρόκειται για ένα επεισόδιο της παρέας έστω και τόσα χρόνια μετά ή η απαρχή μιας ακόμα σεζόν, ωστόσο στο HBO το σκέφτηκαν αρκετά καλά και αποφάσισαν να μη βάλουν κάτι καινούργιο στην πετυχημένη συνταγή της σειράς.

 

 

Αντ’ αυτού, οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί θα ξαναζήσουν τις κορυφαίες σκηνές που έβγαλε ποτέ η σειρά, όπως το παιχνίδι ερωτήσεων για το ποιος θα κερδίσει το διαμέρισμα, έναν καφέ στο ιστορικό Central Perk, ένα εκκωφαντικό «Oh my God» της Janice και άλλα πολλά που είναι βέβαιο ότι θα μας γεμίσουν με δάκρυα τα οποία όμως θα εξατμιστούν από τα γέλια που θα βάλουμε.

Σκηνοθέτης είναι ο Ben Winston, παραγωγοί οι Kevin Bright, Marta Kauffman, David Crane, ενώ στο κάτι σαν Talk Show – Ντοκιμαντέρ θα συμμετάσχουν και αρκετοί celebrities όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Ραντεβού στις 27 Μαΐου στο HBO Max.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved