Τζέιμς Καφετζής: Εσύ έχεις συμμετάσχει σε υποδοχή για παίκτη ριάλιτι;

Όλες οι απορίες που μας δημιουργήθηκαν με την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή.

Μπορεί όλο αυτό τον καιρό να γινόντουσαν τα διάφορα κρυφά κορονοπάρτι και οι μαζώξεις στις παραλίες για βόλτα, αλλά τις πολλές τις δημόσιες συγκεντρώσεις τις είχαμε κόψει. Ακόμη και οι διαδηλώσεις οι πολλές είχαν κοπεί εξαιτίας της πανδημίας. Θυμόμαστε δύο φορές που αντικρίσαμε τηλεόραση ή φωτογραφία και είδαμε πραγματικά πολύ κόσμο να συγκεντρώνεται σε ένα μέρος. Η πρώτη ήταν στη δίκη της Χρυσής Αυγής που βγήκε η απόφαση και η δεύτερη με το περιστατικό αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη.

Σήμερα λοιπόν που ανοίξαμε τους δέκτες, είδαμε πλάνα από μάζεμα με κινητά και φωτοβολίδες. Απ’ όσο ξέρουμε οι Iron Maiden έρχονται του χρόνου, ο Αντρέας Παπανδρέου δεν ζει και ο Παναθηναϊκός παίζουν με τον Ολυμπιακό το απόγευμα. Παρόλα αυτά είδαμε κόσμο, χαμό και τα πρωϊνάδικα να ασχολούνται με αυτό – και εκεί είναι που διαπιστώνεις ότι κάτι έχει αρχίσει να πηγαίνει «στραβά». Ο κόσμος αυτός λέει μαζεύτηκε να υποδεχτεί τον Τζέιμς Καφετζή, τον διοργανωτή boat party που έπαιζε σε ριάλιτι. Δεν καταλάβαμε ακριβώς τι έχει συμβεί, αλλά κάτι φίλοι και γνωστοί που βλέπουν Survivor, μας πέταξαν την ατάκα «μάγκας, αποχώρησε μόνος του».

 

 

Αρχικά θέλουμε να σας πούμε πως έχουμε εντυπωσιαστεί με τον τίτλο διοργανωτής boat party. Είχαμε κάποτε έναν συνάδελφο που ήταν DJ στην κατασκήνωση του Νίκου Γκάλη και όταν μας το έλεγε, παρότι θέλαμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, αφενός γνωρίζαμε πως εργάζεται ως δημοσιογράφος, αφετέρου λέγαμε «έλα μωρέ, δεν βαριέσαι, για το Νίκο Γκάλη μιλάει». Η αλήθεια είναι πως μας δημιουργήθηκαν περισσότερες απορίες για το επάγγελμα του φίλου Τζέιμς παρά για την μάζωξη. Δηλαδή πως ακριβώς γίνεσαι διοργανωτής boat party; Και τέλος πάντων πόσοι έχετε κότερα σε αυτή τη χώρα; Σε κάθε περίπτωση, με τον Τζέιμς Καφετζή δεν μπορούμε να τα βάλουμε γιατί ακόμη και το παλικάρι που έφτασε στη Ρόδο, έδειχνε σαστισμένος. Σε φάση δηλαδή «αλήθεια τώρα μαζεύτηκε κόσμος εδώ για μένα;». Mία νοσταλγία πάντως μας έπιασε. Θυμάστε εκείνες τις παλιές καλές ημέρες που μαζευόταν ο κόσμος για το Ντάνο; Και πιο πίσω στο χρόνο; Για τον Πρόδρομο και τον Τσάκα;

 

Ακούστε, ξέρουμε λίγο πως λειτουργούν αυτά. Και ο Τραϊανός Δέλλας όταν έβαλε την κεφαλιά στο Euro, τον έπιανε ο κόσμος στο δρόμο και τον έπαιρνε αγκαλιές. Στο χωριό του σίγουρα θα έσφαξαν και τον μόσχο τον σιτευτό. Άπαξ και είσαι από το μέρος, το οποιοδήποτε είναι αυτό της καταγωγής σου, είσαι ήρωας. Τέλος. Αυτό λοιπόν θυμήθηκε και ο κοσμάκης. Τις μικρές αφορμές που ψάχνουμε στη ζωή, είτε για να ζητωκραυγάσουμε, είτε για να γιουχάρουμε, είτε απλά για να μαζευτούμε στα πεζοδρόμια να ανάψουμε μια φωτοβολίδα βρε αδερφέ. Έτσι είναι αυτά. Άλλοι για τα οπαδικά, άλλοι για τα πολιτικά, άλλοι για τα κοινωνικά και τα εργασιακά. Αυτή τη φορά, ο κόσμος μαζεύτηκε για τα ψυχαγωγικά. Η τελευταία μεγάλη μάζωξη λοιπόν, έγινε χθες βράδυ στη Ρόδο προς υποδοχή ενός παίκτη ριάλιτι. Πάντως και εμείς θα προτιμούσαμε χίλιες φορές την πανέμορφη Ρόδο από οποιοδήποτε ριάλιτι.

 

Αυτά από εμάς. Τα συμπεράσματα δικά σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved