Knives Out 2: Edward Norton και Dave Bautista θα βρεθούν δίπλα στον Daniel Craig

Το cast του πολυαναμενόμενου αστυνομικού sequel ενισχύεται δυναμικά και ακόμα δεν έχουμε δει την πλήρη του σύνθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Edward Norton θα βρεθεί απέναντι στον δαιμόνιο ντετέκτιβ Benoit Blanc. Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν και τον θηριώδη Dave Bautista να συμμετέχει και αυτός στο Knives Out 2. Ειδικά για τον Dave θυμόμαστε ότι υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με τον Daniel Craig από εκείνη την εντυπωσιακή κόντρα στους δρόμους, και όχι μόνο, της Ρώμης για το Spectre. 

 

 

To sequel του απρόσμενα επιτυχημένου Knives Out θα έχει και πάλι την υπογραφή των Johnson και Bergman στο σενάριο και τη σκηνοθεσία. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από όταν ανακοινώθηκε πως το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για τα επόμενα δύο Knives Out έναντι 400 εκατομμυρίων δολαρίων θέτωντας ένα νέο ρεκόρ για τη βιομηχανία του streaming. 

 

 

Oι πληροφορίες που αφορούν τη συνέχεια του Knives Out ακολουθούν την πλοκή της ταινίας και έρχονται με δυσκολία εντείνοντας την αγωνία. Πέρα από τις δύο ηχηρές προσθήκες των Norton και Bautista στο cast καμία άλλη πληροφορία δεν υπάρχει για το σενάριο, αν και το budget των 400 εκατομμυρίων κάτι μας λέει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα ηχηρά ονόματα. 

 

 

Ο Norton μας έχει συνηθίσει σε πολύπλοκα σενάρια όπως στο Fight Club ή πιο πρόσφατα στις ταινίες του Wes Anderson και είναι μάλλον ιδανικός για ένα αστυνομικό θρίλερ όπως το Knives Out. Από την άλλη ο Dave Bautista με το αθλητικό παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις καλύτερες σκηνές δράσης των τελευταίων ετών, και όχι μόνο στο Spectre.

 

 

Μην ξεχνάμε πως το Knives Out 2 πρόκειται να γυριστεί πολύ σύντομα στην Ελλάδα. Όσο καλά κι αν προσπαθήσουν να προφυλάξουν τα μυστικά της παραγωγής, όλο και κάτι θα πάρει το μάτι μας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved