Έρευνα: Οι πιο εκνευριστικές συνήθειες αντρών και γυναικών σύμφωνα με το αντίθετο φύλο

Όπως αναμενόταν το ροχαλητό και η εξάρτηση από το κινητό είναι πολύ ψηλά στις λίστες.

Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο γνωρίζονται ένας άντρας και μία γυναίκα, τους χτυπάει η κεραμίδα στο κεφάλι κι ερωτεύεται ο ένας τον άλλον σφόδρα. Όσο διαρκεί η επίδραση της «κεραμίδας» είναι όλα τόσο ρόδινα που δεν ενοχλείται κανείς από τίποτα. Μικρές ενοχλητικές συνήθειες οι οποίες στην αρχή φαίνονται αθώες και χαριτωμένες, με το πέρασμα του χρόνου εξελίσσονται σε ανυπόφορες. Στην έρευνα της βρετανικής ασφαλσιτικής εταιρίας Green Flag καταγράφτηκαν όλες οι ενοχλητικές συνήθειες και τα ζευγάρια ήταν αποκαλυπτικά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα πρώτα σημάδια τα θυμίζουν οι φίλοι που έχουν πιο καθαρή και αντικειμενική ματιά, όμως ματαιοπονούν γιατί ο κεραυνοβόλος έρωτας θολώνει την κρίση. Οι ενοχλητικές συνήθειες είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για ένα φρέσκο ζευγάρι. Από την ειλικρίνεια και την τόλμη που θα το αντιμετωπίσουν καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της σχέσης. ‘Οσο πιο νωρίς τα συζητήσουν, τόσο πιο εύκολο είναι να εξαλειφθούν και να χτιστεί μια υγιής σχέση. Στην παρακάτω gallery όλα όσα ενοχλούν τις γυναίκες σε μια σχέση και το ποσοστό των γυναικών που ενοχλούνται από κάθε συνήθεια που αναφέρεται.

 

 

Στην αντίθετη περίπτωση, η αγνόηση των πραγμάτων που μας ενοχλούν σε μια σχέση έχει σωρευτική δράση. Η χρόνια συσώρευση ενόχλησης από μικρά και καθημερινά πράγματα οδηγεί νομοτελειακά σε έκρηξη και μεγαλύτερη σύγκρουση από όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Η ίδια η απόκρυψη της ενόχλησης μπορεί να υποδηλώνει ακόμα και ανασφάλεια ή μοναξιά με αποτέλεσμα τον συμβιβασμό σε μια σχέση που δεν νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Στην παρακάτω gallery όλα όσα ενοχλούν τους άντρες σε μια σχέση και το ποσοστό των αντρών που ενοχλούνται από κάθε συνήθεια που αναφέρεται

 

 

Σε κάθε περίπτωση ενήλικες είμαστε και δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ας είμαστε πιο ειλικρινείς με όσα μας ενοχλούν χωρίς να ξεχνάμε να εκφράζουμε την ενόχλησή μας με κόσμιο τρόπο. Και αντίστροφα δεν πρέπει να αποπαίρνουμε το άλλο μας μισό όταν μας κάνει μια υπόδειξη ή αναφέρει κάτι που το ενοχλεί, είναι κι αυτό μια ένδειξη αγάπης και ειδικά ότι νοιάζεται για το μέλλον αυτής της σχέσης. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved