Venom 2: O Carnage του Woody Harrelson ετοιμάζεται για χαμό

Επιτέλους έχουμε το τρέιλερ του «Venom 2: Let There Be Carnage». Εκεί όπου Venom και Carnage ετοιμάζονται να τα κάνουν όλα λίμπα.

Το περιμέναμε καιρό και επιτέλους έφτασε. Το «Venom 2: Let There Be Carnage» έχει το δικό του τρέιλερ και μαθαίνουμε επιτέλους πώς δείχνει ο νέος μεγάλος αντίπαλος του Eddie Brock, Cletus Kasady ή αλλιώς, Carnage.

Μέχρι σήμερα είχαμε δει μόνο αυτά τα πλάνα:

 

 

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής;

Ο Eddie Brock (Tom Hardy) δείχνει να συνηθίζει την καθημερινότητα με τον symbiote του Venom μέσα του, ωστόσο μια παλιά του γνωριμία ετοιμάζεται να φέρει (ξανά) τα πάνω-κάτω στη ζωή του.

Ο Cletus Kasady (Woody Harrelson), ένας κατάδικος και μελλοθάνατος τον οποίο γνωρίσαμε όλοι στο post credit της πρώτης ταινίας, με κάποιο τρόπο θα γίνει ξενιστής ενός εχθρικού, κόκκινου symbiote, ο οποίος θα τον μετατρέψει σε ένα κόκκινο τέρας, αντίστοιχο με τον Venom. Τον Carnage.

 

 

Ο Brock θα χρειαστεί να τα βάλει με τον πανούργο εχθρό του, ο οποίος μάλλον κάτι ζητάει από τον μυστήριο δημοσιογράφο, αλλά το κακό για αυτόν είναι ότι δεν θα είναι μόνος.

Διότι στο πλάι το Kasady θα βρίσκεται και το κορίτσι του Shriek την οποία έχει αναλάβει η Naomi Harris. Άλλες λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει πέρα από το ότι η ταινία ετοιμάζεται για ντεμπούτο στις 17 Σεπτεμβρίου και τον Andy Serkis να είναι σε σκηνοθεσία.

Για να δούμε τι θα προσφέρει ο Venom σε άλλη μια ταινία από κακούς του Spider-Man, με δεδομένο κιόλας ότι περιμένουμε σύντομα το «Morbius» με τον Jared Leto.

Mέχρι τότε, απόλαυσε υπεύθυνα.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved