Elon Musk: Πόσο φυσιολογικός μπορεί να είναι ένας τύπος που στέλνει ανθρώπους στον Άρη;

Η παράξενη εμφάνιση του μεγιστάνα Elon Musk στο Saturday Night Live.

Ο Elon Musk έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που παρουσίασε το Saturday Night Live (SNL), μία από τις πιο διάσημες μεταμεσονύχτιες εκπομπές στην Αμερικάνικη τηλεόραση. Γενικά τα σχόλια δεν ήταν και τα καλύτερα μιας και ο αυτοσαρκασμός του κάπως ξένισε το κοινό.

Ανέφερε πως είναι ο πρώτος παρουσιαστής που μάλλον έχει σύνδρομο Asperger, μίλησε για το μέλλον και το πως το οραματίζεται για τον άνθρωπο, γεμάτο με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ταξίδια στο διάστημα, ίσως ακόμη και μία κατοίκηση σε άλλο πλανήτη.

Είπε πως συνήθως βρίσκει το μπελά του όταν κάνει τα διάσημα tweets του κι ότι θα μπορούσε να το αποφύγει αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί από το να σχολιάζει τι γίνεται γύρω του.

Elon Musk μήπως είσαι η απόλυτη κατάρα των κρυπτονομισμάτων;

 

«Είμαι ό άνθρωπος που στέλνει ανθρώπους στον Άρη και έβαλα πάλι στην αγορά το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, νομίζατε πως θα είχατε να κάνετε με έναν νορμάλ τύπο;» είπε ο Elon Musk.

O Musk έφερε στη σκηνή και τη μάνα του. Αυτό που το πας;

Elon Musk: Στον δρόμο για την κατάκτηση του Άρη κάποιοι θα πεθάνουν

 

Ο ίδιος μίλησε και για τα κρυπτονομίσματα Dogecoin, αλλά μόνο καλό δεν έκανε μιας και ακριβώς μετά την εκπομπή το κρυπτονόμισμα έπεσε κατά είκοσι μονάδες.

Τι να πούμε; Από τη μία είναι γενναίο και κάπως πρωτότυπο που ένας δισεκατομμυριούχος έκανε αυτό το βήμα στην τηλεόραση και μάλιστα σε μία πολύ διάσημη εκπομπή, από την άλλη ίσως ο Elon πρέπει πρώτα να δουλέψει λίγο περισσότερο το χιούμορ του για την επόμενη φορά.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα αυτοκινήτων της Tesla:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved