Το «Α Quiet Place 2» θα σπείρει τον πανικό

Στο δεύτερο κεφάλαιο του «A Quiet Place» θα σπάσουν καρδιές από την αγωνία. Ιδού το τελευταίο τρέιλερ.

Δύσκολα το είδε κάποιος και δεν το παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα. Όσο περνούσαν τα λεπτά μπροστά από το ιδιοφυές σκηνικό του John Krasinski, αισθανόσουν ολοένα και πιο άβολα και το χειρότερο, δεν ήθελες να βγάλεις άχνα.

Διότι ο τρόμος παραμόνευε μετά από κάθε ήχο που θα έβγαζες.

 

 

Μετά από χρόνια όπου για σίκουελ ακούγαμε και σίκουελ δεν βλέπαμε, έφτασε επιτέλους η ώρα για τη στιγμή της μεγάλης επιστροφής. Και με βάση τις κριτικές, το δεύτερο κεφάλαιο του franchise «άξιζε την αναμονή».

 

 

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής;

Μετά τα τραγικά γεγονότα και την απώλεια του πατέρα της οικογένειας, οι εναπομείναντες Abbott θα πρέπει να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη σωτηρία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό προκειμένου να μην γίνουν εύκολη λεία για τα τέρατα που παραμονεύουν. Σύντομα όμως θα διαπιστώσουν πως τα πλάσματα που κυνηγούν με τον ήχο, δεν αποτελούν την μοναδική απειλή που παραμονεύει.

Μπορεί ο Krasinski να μην επιστρέψει ενεργά (πέρα από παρελθοντικές σκηνές) ωστόσο οι προσθήκες των Cillian Murphy, Brian Tyler Henry και Djimon Hounsou πλάι στην Emily Blunt μας ετοιμάζουν για ένα σπέσιαλ σίκουελ, που και μόνο από τα σκηνικά του τελευταίου τρέιλερ έχουμε ήδη αρχίσει να τρέμουμε.

 

 

Η μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, οπότε μέχρι τότε κρατάμε την ανάσα και τα πολλά λόγια μέσα μας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved