Steve McQueen: Το σπίτι του είναι τόσο cool όσο φαντάζεσαι και είναι προς πώληση

Κανείς δεν αμφέβαλε για το γούστο του King of Cool, αλλά αυτό το σπίτι στο Malibu είναι το κάτι άλλο.

Εκεί που είχαμε ζεσταθεί με τα Persol 714 που μόλις βγήκαν και είχαμε έτοιμο το νεφρό για να παραγγείλουμε τη νέα Triumph με την υπογραφή του, ήρθε η δημοπρασία του σπιτιού του στο Malibu για να μας αποτελειώσει. Ο οίκος Sotheby’s ανέλαβε να βγάλει στο σφυρί το σπίτι στο οποίο έμεινε κατά τη διάρκεια του ‘70 ο Steve McQueen με τη σύζυγό του, Ali McGraw. To σπίτι για κάποιον αστέρα είναι μάλλον μικρό μιας και μετά βίας ξεπερνά τα 300 τετραγωνικά, όμως το αναπληρώνει σε αισθητική. Γι’αυτό και η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια δολάρια με ευκολία.

 

 

Φυσικά δεν διατίθεται στην κατάσταση που το άφησε ο Steve McQueen, αλλά έχει αλλαχθεί σχεδόν όλη η ξυλεία του. Μαζί με αυτή και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του σπιτιού, η πρόσβαση στη θάλασσα. Το σπίτι βρίσκεται σε μια αποκλεισμένη περιοχή του ανερχόμενου Trancas και περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, ισάριθμα μπάνια και δυο walking closets. 

 

 

H πληθώρα των παραθύρων περιμετρικά του σπιτιού εξασφαλίζει θέα στη θάλασσα σχεδόν για κάθε δωμάτιο ενώ τα δύο open decks δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα καταστρώματα των καλύτερων yacht. Για όταν μπάζει λίγο, υπάρχουν και δύο τζάκια να κρατούν θερμοκρασία. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved