House of the Dragon: Οι πρώτες φωτογραφίες από το prequel του Game of Thrones

To HBO έφερε επιτέλους στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα και μπαίνουμε ξανά σε κλίμα Targaryen.

Ακόμα και αν έχει περάσει καιρός από τότε που o τελευταίος κύκλος του Game of Thrones έφτασε για να μας απογοητεύσει, υπάρχει αρκετός κόσμος που ζει και αναπνέει ακόμα για μια νέα περιπέτεια βγαλμένη από το μαγικό μυαλό του George R.R. Martin.

Πρόσφατα σας θυμίσαμε τις καλύτερες στιγμές που ζήσαμε στη σειρά.

Παρά το γεγονός ότι το αρχικό πρότζεκτ σταμάτησε πριν καλά αρχίσει, το ΗΒΟ επιβεβαίωσε ότι μια νέα ιστορία, ένα prequel των γεγονότων που είδαμε θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα βασίζεται στο βιβλίο του Martin, Fire & Blood.

 

 

Μάλιστα θα φέρει και την υπογραφή του δημιουργού ο οποίος θα εκτελεί χρέη συμπαραγωγού μαζί με το showrunner, Ryan Condal αλλά θα έχει λόγο στη σκηνοθεσία μαζί με τον επίσημο σκηνοθέτη, Miguel Sapochnik.

Μετά από αρκετό καιρό λοιπόν το HBO έβγαλε σε δημοσιότητα μέσω του Twitter, τις πρώτες φωτογραφίες της σειράς:

 

 

Το cast περιλαμβάνει τους Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno και Fabien Frankel, ενώ οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν την D'Arcy ως πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, τον Smith ως πρίγκιπα Daemon Targaryen και τον Toussaint ως Λόρδο Corlys Velaryon.

Η σειρά διάρκειας 10 επεισοδίων θα αφηγείται την ιστορία του οίκου των Targaryen και του εμφυλίου πολέμου, που έγινε γνωστός ως «Dance of the Dragons».

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved