John Wick: Μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα τηλεοπτική σειρά

Το Continental, όπως θα ονομάζεται η σειρά, θα εξιστορεί το πως o νεαρός Winston έφτασε στο γνωστό ξενοδοχείο 40 χρόνια πριν τις περιπέτειες που βλέπουμε στις ταινίες.

Μετά την 4η και την 5η ταινία John Wick, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για την τηλεοπτική σειρά του πετυχημένου κινηματογραφικού franchise και ο επικεφαλής της Lionsgate, Kevin Beggs, έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη παραγωγή. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Deadline ανέφερε πως θα δούμε ένα τηλεοπτικό prequel των ταινιών το οποίο θα διαδραματίζεται 40 χρόνια πριν από την πρώτη ταινία. Πρωταγωνιστής θα είναι ο νεαρός Winston, ιδιοκτήτης του ομώνυμου με τη σειρά ξενοδοχείου και ηγέτης της ομάδας επαγγελματιών δολοφόνων. 

 

 

Το Continental δεν θα έχει ακριβώς τη δομή μιας κλασικής τηλεοπτικής σειράς καθώς θα αποτελείται από 3 μόλις επεισόδια με διάρκεια 90 λεπτών το κάθε ένα. Η φιλοδοξία των παραγωγών είναι να φτιάξουν ένα όχημα επεξήγησης κάποιων [πραγμάτων που αφορούν το σύμπαν του John Wick, χωρίς όμως αυτό να παρεμβάλλεται στην πλοκή των μελλοντικών ταινιών John Wick, αυτός είναι και ο λόγος που προτιμήθηκε ένα prequel.

Επίκεντρο της μίνι σειράς θα είναι το ξενοδοχείο, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να σκοτώσει κανέναν και φόντο θα είναι η Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ‘70. H μεγάλη απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα και ευκαιρία που είδε η μαφία για να μπει στο παιχνίδι θα έχει ξεχωριστή θέση και θα θυμίσει για λίγο τους Sopranos και τη δική τους εμπλοκή στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο Ian McShane δεν θα υποδύεται τον νεαρό Winston αυτή τη φορά, αλλά θα ντύσει την αφήγηση της σειράς με τη φωνή του. Από την άλλη πλευρά ο Keanu Reeves εμφανίστηκε υποστηρικτικός στο project από την πρώτη στιγμή, αν και ο ίδιος δεν θα έχει κάποια συμμετοχή στη σειρά ως ηθοποιός. 

 

 

Όπως δήλωσε ο Beggs, θα είναι μία σειρά μέσα στον κόσμο του John Wick, χωρίς όμως τον ίδιο. Οι εξηγήσεις όμως που θα δώσει η σειρά για όσα έφτιαξαν κατά κάποιον τρόπο τον John Wick θα δώσει πολύτιμα εργαλεία για την περαιτέρω ανάπτυξη του ρόλου του στις μελλοντικές ταινίες.

Συγκεκριμένη ημερομηνία για τη σειρά δεν υπάρχει ακόμα, αν και η παραγωγή της δεν εξαρτάται από την πορεία των ταινιών. Τώρα σε ό,τι αφορά το 4ο φιλμ του John Wick, η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου του 2022.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved