Εσύ θα επέστρεφες σήμερα μια κασέτα VHS στο βιντεοκλάμπ;

Μία γυναίκα στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι τη νοίκιασε και δεν την επέστρεψε εδώ και 21 χρόνια.

Η νοσταλγία είναι από τα πιο όμορφα και συγκινητικά συναισθήματα που μπορούμε να βιώσουμε ως άνθρωποι. Αν πάνω στην γενικότερη κατάσταση μπορούμε να τη συνδυάσουμε και με λίγο γέλιο, τότε το συναίσθημα γίνεται πολύ καλύτερο. Κάτι τέτοιο συνέβη λοιπόν στο Cleveland των ΗΠΑ όπου σύμφωνα με τους New York Times, μια γυναίκα κατηγορήθηκε γιατί δεν επέστρεψε κασέτα VHS στο βιντεοκλάμπ ύστερα από 20 χρόνια.

Φαντάζεστε πώς θα ήταν τα σύγχρονα μπλοκμπάστερ αν είχαν βγει σε ταινίες; 

 

 

Συγκεκριμένα η Caron McBride στις ΗΠΑ τη νοίκιασε το 1999 και μετά από τόσα χρόνια οι ιδιοκτήτες του βιντεοκλάμπ αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον της, ασχέτως αν πλέον κοντεύουν να αντικατασταθούν τα DVD με τα Blu-Ray, ενώ το βιντεοκλάμπ έχει πάψει να λειτουργεί από το 2008.

 

 

Μάλιστα η εν λόγω γυναίκα βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, να απολογείται για το συγκεκριμένο γεγονός, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν είχε νοικιάσει την κασέτα. Τελικώς το δικαστήριο την αθώωσε για το συγκεκριμένο γεγονός, ωστόσο ακόμα και αν το έκανε, εμείς θα της δίναμε συγχωροχάρτι. Όχι για την υπεξαίρεση που (μάλλον) έκανε, καθώς το ποινικό μητρώο της είναι ιδιαίτερα λερωμένο, αλλά γιατί κατάφερε να μας δώσει για λίγο αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό νοσταλγίας και γέλιου.

Τελικά ακόμα και τα VHS έχουν ακόμα θέση στη ζωή μας.