Όσκαρ 2021: Γιατί τόση βιασύνη στο In Memoriam;

H 93η Τελετή των Όσκαρ δεν τίμησε όπως άξιζε αυτούς που «έφυγαν» από τη ζωή.

Η βραδιά των Όσκαρ και της Ακαδημίας έχει αυτή τη μαγική ιδιότητα να προσφέρει χαμόγελα και συγκινήσεις. Αγαλίαση και βούρκωμα ταυτόχρονα, είτε εξαιτίας συγκρινητικών λόγων από τους πρωταγωνιστές, είτε για τη βράβευση πολλών καλλιτεχνών που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Κάθε κατηγορία έχει τη δική της «μαγεία», υπάρχει όμως μια στιγμή πάντα που προκαλεί έναν κόμπο σε κάθε θεατή που την παρακολουθεί, καθώς είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στη σεζόν που απήλθε στον κινηματογράφο. Το In Memoriam που φέτος ήταν επενδεδυμένο με το τραγούδι του Stevie Wonder, "I’ll Be Loving You Always".

Μερικοί από αυτούς βρίσκονται στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Στην 93η Τελετή των Όσκαρ ωστόσο η παρουσίαση του του In Memoriam θα λέγαμε ότι βγήκε κάτι παραπάνω από βιαστικά, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο. Για τους ανθρώπους της Ακαδημίας μπορεί τα ονόματα να είναι γνωστά, ωστόσο για τον απλό θεατή που ενδέχεται να μην έχει πληροφορηθεί το θάνατο κάποιου καλλιτέχνη, τα ονόματα που έρχονταν και στο δέκατο του δευτερολέπτου εξαφανίζονταν, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσαν εκνευρισμό και αγανάκτηση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

 

Και στην περασμένη τελετή πάντως οι υπεύθυνοι για το βίντεο τα είχαν κάνει μαντάρα, μόνο που τότε δεν είχαν κάνει βίντεο σε fast forward αλλά είχαν ξεχάσει να βάλουν κάποιον πολύ βασικό.

Θυμηθείτε εδώ ποιος ήταν αυτός.

Βέβαια τα ίδια έγιναν και φέτος καθώς έλειπαν τα ονόματα των Jessica Walter, Naya Rivera και Nick Cordero μεταξύ άλλων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved