Messi: Τα παπούτσια των ρεκόρ βγαίνουν σε δημοπρασία

Είναι για καλό σκοπό οπότε όσο πιο αστρονομικό το ποσό που θα δοθεί, τόσο το καλύτερο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Lionel Messi απέναντι στη Real Valladolid σκόραρε το 644ο γκολ του με τη φανέλα της Barcelona. Με αυτό το γκολ έσπασε ένα ρεκόρ 46 ετών που κατείχε μέχρι τότε ο Pel, το ρεκόρ των περισσότερων γκολ με τη φανέλα της ίδιας ομάδας. Για την επίτευξη αυτού του γκολ φορούσε ένα ζευγάρι Adidas Nemeziz 19.1, παπούτσια ειδικά σχεδιασμένα για τον Αργεντινό άσο. 

 

 

Αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών τώρα έχει βγει στο σφυρί και δημοπρατείται. Εκτός από την υπογραφή του Messi, η οποία πιστοποιεί και τη γνησιότητά τους, τα παπούτσι φέρουν τα ονόματα και τις ημερομηνίες γέννησης της συζύγου και του γιου του Messi, όλα γραμμένα ιδιόχειρα από αυτόν. 

Η δημοπρασία των παπουτσιών «τρέχει» αυτή τη στιγμή online από τον οίκο Christie’s με τα έσοδα να πηγαίνουν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Vall d’Hebron της Βαρκελώνης και πιο συγκεκριμένα στην παιδιατρική του κλινική.  

Αυτή τη στιγμή τα παπούτσια έχουν ξεπεράσει σε τιμή προσφοράς τα 70.000 δολάρια και αναμένεται να φτάσουν ακόμα ψηλότερα πριν ακουστεί το τελευταίο χτύπημα του σφυριού του δημοπράτη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved