Οσκαρ 2021: Daniel Kaluuya τέτοιους μονολόγους θέλουμε να ακούμε

Ο μεγάλος νικητής των Όσκαρ 2021 για τον Β’ Αντρικό Ρόλο ευχαρίστησε τους γονείς του με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο.

Ο Daniel Kaluuya φαίνεται πως είναι πολλά πράγματα εκτός από καλός ηθοποιός. Μπορεί να μην τα γνωρίζαμε αλλά τα μάθαμε για τα καλά όσο βρέθηκε στο podium για να παραλάβει το βραβείο του Β’ Αντρικού Ρόλου τη βραδιά των Oscar. Έχοντας φέτος έλλειψη χιούμορ λόγω απουσίας από τις υποψηφιότητες του ατακαδόρου, Brad Pitt, ο Kaluuya που διέπρεψε στο «Judas and the Black Messiah» φάνηκε να χάνει τα λόγια του την ώρα που βρισκόταν μπροστά στο κοινό. Αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχαριστίες με κάπως τρακαρισμένο τόνο, κάποια στιγμή τα συναισθήματα σταμάτησαν να τον μπλοκάρουν και η συνέχεια ήταν πολύ πιο καταιγιστική.

Αν δεν έχεις δει το «Judas and the Black Messiah» ποτέ δεν είναι αργά να το κάνεις. 

 

 

Ξεπερνώντας λοιπόν το αρχικό τρακ και αφού του ξέφυγαν ορισμένα επιφωνήματα χαράς πάνω στο πόντιουμ τα οποία προσέφεραν χαρά και θετικά συναισθήματα, το τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ προς τους γονείς του ήταν και το απολαυστικότερο. «Μαμά και μπαμπά, κοιτάξτε πού είμαι» είπε με χαριτωμένο ύφος αρχικά, για να το ολοκληρώσει λίγο αργότερα με το αμίμητο «ευχαριστώ που κάνατε σεξ και με κάνατε».

 

 

Μια ατάκα που σίγουρα λίγοι περίμεναν και πρωτίστως η μητέρα του διάσημου ηθοποιού που παρευρέθηκε στη λαμπρή τελετή η οποία ήθελε να χαρεί για τον κανακάρη της αλλά με τη συγκεκριμένη ατάκα έδειξε πως προτιμούσε να ανοίξει η Γη να την καταπιεί. Όπως είναι φυσικό, η κυρία Kaluuya εξελίχθηκε στο meme της βραδιάς.

 

 

Εμείς ένα πράγμα θέλουμε από σένα Daniel Kaluuya: Να μην σταματήσεις ποτέ να είσαι αυθεντικός. Μας αρέσεις για τους ρόλους και το υποκριτικό σου ταλέντο, σου έχουμε μια αδυναμία παραπάνω λόγω «Get Out» και «Black Mirror» ωστόσο κέρδισες παραπάνω πόντους συμπάθειας που στον οσκαρικό σου μονόλογο δεν ακολούθησες την κλασική οδό, τις τυπικούρες και τα αμέτρητα βαρετά «ευχαριστώ», αλλά προτίμησες τα λόγια τις καρδιάς σου. Γιατί εκεί που ανησυχούσαμε ότι οι ενδιαφέροντες μονόλογοι σταμάτησαν στον Brad Pitt, ήρθες εσύ για να ξεχωρίσεις και ας σου μη σου μιλάει η μητέρα σου για ένα μήνα.

Αυτά ένιωσες, αυτά είπες και σε ευχαριστούμε που έδωσες αξία στο ξενύχτι μας. 

 

 

Της το χρωστούσες άλλωστε μια και όπως έχεις δηλώσει στον Jimmy Kimmel ότι ακόμα δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας σου. Απόψε της έδωσες να καταλάβει.

 

 
 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved