Thor: Ο Russell Crowe θα υποδυθεί τον Δία

Κατα τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης αποκάλυψε πως θα είναι ο βασιλιάς των θεών.

Στη νέα ταινία του Marvel Universe, η ελληνική μυθολογία θα έχει την τιμητική της με τους ολύμπιους θεούς να πρωταγωνιστούν. Σύμφωνα με το σενάριο του Thor: Love & Thunder οι 12 θεοί του Ολύμπου θα βρίσκονται σε μία παράλληλη διάσταση με τους Asgardians με τους οποίους θα έχουν και μια πολύ ισχυρή συμμαχία. 

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Joy Breakfast with the Murphys, o Russell Crowe ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα σχεδόν έχουν τελειώσει και πλέον είναι σε θέση να αποκαλύψει το ότι θα υποδυθεί τον Δία μαζί με άλλες λεπτομέρειες του σεναρίου. Πρακτικά ο Russell Crowe θα αντικαταστήσει τον Anthony Hopkins ο οποίος ως Odin ήταν η σεβάσμια μορφή του σύμπαντος μέχρι το Thor: Ragnarok.

Στον ρόλο του Thor φυσικά και παραμένει ο Chris Hemsworth ο οποίος δήλωσε ότι το σενάριο του Love & Thunder τον εξίταρε περισσότερο από ότι αυτό του Ragnarok. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Christian Bale σε έναν ρόλο που θα του πηγαίνει γάντι. Σε έναν συνδυασμό Batman και American Psycho, θα υποδυθεί τον Gorr, τον θεό σφαγέα των Asgardians.

 

To Thor: Love & Thunder είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον Νοέμβριο του 2021 για να πάρει αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2022 λόγω της πανδημίας και να πάρει μία ακόμα αναβολή, ελπίζουμε την τελευταία, για την 6η Μαΐου του 2022   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved