House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος είναι ο πιο μίζερος παίκτης reality ever!

Διαφωνεί κανείς ότι ο Γιώργος Ντίνος περιφέρει τη μιζέρια του στο «House of Fame»;

Στα reality και στα διαγωνιστικά σόου, πηγαίνουν συνήθως χαρούμενοι άνθρωποι. Περισσότερο ή λιγότερο ταλαντούχοι, πονηροί ή έξυπνοι, «σατανάδες» ή καλά παιδιά, είναι πάντως χαρούμενοι που βγήκαν στην τηλεόραση, που ζουν μια νέα εμπειρία, που μαθαίνουν καινούργιους ανθρώπους, που διεκδικούν ένα χρηματικό έπαθλο, που θα γίνουν γνωστοί και θα έχουν μια άλλη προοπτική μετά το τέλος του σόου. Υπάρχουν εκατοντάδες χαρούμενοι πρώην και νυν παίκτες reality. Και υπάρχει και ο Γιώργος Ντίνος του «House of Fame», που περιφέρει τη μιζέριά του στο σπίτι και στα live συνολικά έξι ημέρες την εβδομάδα, με τον πλέον υπέροχο τρόπο.

 

 

Στέκεται πάντα ελαφρώς καμπουριαστός και με ένα ύφος σαν να τον έχει κουράσει η ζωή. Είναι νέος, αλλά απ’ αυτούς τους απροσδιόριστης ηλικίας τύπους, που μοιάζουν πολύ μεγαλύτεροι απ’ ό,τι είναι. Είναι «Έντεχνος» και συγκλονίζεται με τα τραγούδια που του δίνουν και είναι «στο στυλ του», λέγοντας διάφορα ακατάληπτα πράγματα, πολύ φιλοσοφημένα (και καλά...), πολύ ψαγμένα (δήθεν), σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τους στίχους σε εμάς τους αδαείς αλλά και να μας δείξει πόσο πολύ τους νιώθει, πόσο βαθιά και ανεξίτηλα έχουν σημαδέψει την ψυχούλα του. Στην πραγματικότητα λέει πράγματα που δεν βγάζουν κανένα νόημα για όλους εμάς και είμαι πεπεισμένος πως ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει απόλυτα αυτά που λέει.

 

 

Φυσικά και έχει περάσει δυσκολίες στη ζωή του – είναι άλλωστε χαραγμένες στο βλέμμα του. Δεν μας λέει τι και πώς και ποιες, αλλά συχνά – πυκνά μας υπενθυμίζει ότι η στράτα του ποτέ δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Και φυσικά έχει δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή του, πάνω στη μουσική (και όχι μόνο), όπως όλοι οι «Έντεχνοι» που σέβονται τον εαυτό τους – είναι γνωστό άλλωστε ότι οι λαϊκοί ή οι ποπ τραγουδιστές είναι τεμπελχανάδες και ρεμπεσκέδες που δεν δούλεψαν ποτέ, δεν στερήθηκαν, δεν έκαναν πρόβες, δεν κυνήγησαν το μεροκάματο αλλά τα βρήκαν όλα έτοιμα με έναν μαγικό τρόπο.

 

 

Ο Γιώργος Ντίνος ξέρει τα πάντα καλύτερα από όλους – μην ρωτάτε γιατί, απλά ξέρει. Επειδή είναι μεγαλύτερος από μερικούς μέσα στο σόου, τους προσβάλει και τους απαξιώνει μέσα στα μούτρα τους, χωρίς καν να τους αφήνει να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους. Και μετά πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας λέγοντας κάτι γραφικότητες του τύπου «δεν ξέρει τι του γίνεται, γι’ αυτό δεν τον άφησα καν να μιλήσει». Φυσικά ξέρει καλύτερα από το τηλεοπτικό κοινό ποιος θα έπρεπε να φύγει και ποιος να μείνει και οπωσδήποτε ξέρει καλύτερα από την κριτική επιτροπή, τον Φοίβο, τον Πλούταρχο, τη Γαρμπή και τον Αρσενάκο, που βαθμολογούν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και έχουν γράψει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα στη μουσική.

Τις προάλλες μάλιστα ο Γιώργος Ντίνος έπαθε Λουτσέσκου: όταν για μια ακόκα φορά δεν βγήκε «μαθητής της εβδομάδας», απολαμβάνοντας τα προνόμια που έχει αυτός ο «τίτλος», ο Γιώργος Ντίνος είπε με το γνωστό του στόμφο: «για μένα, είναι η τέταρτη φορά που είμαι μαθητής της εβδομάδας». Σημείωση: δεν έχει βγει ΚΑΜΙΑ. Αλλά μέσα στο ταραγμένο του μυαλό, είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα ο καλύτερος και δεν έχει στο κάτω – κάτω σημασία ποιον επιλέγουν οι καθηγητές της σχολής ή οποιοσδήποτε άλλος, αλλά τι πιστεύει ο ίδιος. Μια άποψη που δεν τη μοιράζεται μόνο με το τηλεοπτικό κοινό, όταν μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες, πάντα με την ξινισμένη, μίζερη και αγέλαστη φάτσα που τόσο αγαπήσαμε.

 

 

Τελευταίο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο: ο Γιώργος Ντίνος και οι γυναίκες. Μίζερο φυσικά και αυτό το κεφάλαιο, ασορτί με όλα τα άλλα. Όταν ρωτήθηκε αν του αρέσει κάποια κοπέλα μέσα στο σπίτι, είπε δυο για την τιμή των όπλων, αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να θεραπεύσει ο Βελόπουλος τον κορωνοϊό με το «Τελοπόν», παρά να του «κληρώσει» του Γιώργου Ντίνου ένα από τα δυο κορίτσια στο σπίτι ή οποιοδήποτε άλλο στο σπίτι. Κάποιος θα έλεγε και «οποιοδήποτε άλλο γενικώς», αλλά δεν υιοθετώ. Σε αντίθεση με τη θεάρα Καίτη Γαρμπή που μάλλον υιοθετεί, καθώς όταν στο προηγούμενο λάιβ ο Γιώργος Ντίνος είπε για την κιθάρα του «είναι το κορίτσι μου», του απάντησε (χωρίς να γελάσει, χωρίς καν να παίξει το βλέφαρό της) «εύχομαι να έχεις και απραγματικό κορίτσι κάποια στιγμή». Ρε Καίτη, πώς τον πετσόκοψες έτσι;;;;

Τον αγαπάμε; Φυσικά. Θέλουμε να μείνει στο σόου; Όχι απλά μέχρι το τέλος, αλλά να τον κλειδώσουν μέσα στο σπίτι φεύγοντας και να βλέπουμε καθημερινά  «Το Μοναχικό 24ωρο του Γιώργου Ντίνου». Μια εκπομπή γεμάτη έντεχνο, ιστορίες χωρίς κανένα νόημα, ψαγμένες ατάκες με καμπουριαστό στυλ και ατέλειωτες «ερωτικές στιγμές» με το κορίτσι του, την αγαπημένη του κιθάρα. Θα είμαστε όλοι χαρούμενοι και περισσότερο εκείνος, που θα βγαίνει «μαθητής της εβδομάδας» κάθε εβδομάδα!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved