Mad Max: Ξεκινούν τα γυρίσματα του prequel Furiosa

H 5η ταινία της σειράς θα είναι και η μεγαλύτερη αυστραλιανή παραγωγή όλων των εποχών.

Στον ρόλο της νεαρής Imperator Furiosa θα δούμε την Anya Taylor-Joy και θα μάθουμε την ιστορία της ηρωίδας του Mad Max στην οποία εξελίχθηκε η Charlize Theron. Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τον τοπικό (υπερ)ήρωα Chris Hemsworth και τον Yahya Abdul-Mateen II. Σε αντίθεση με το Fury Road που διαδραματίζεται σε μόλις λίγα 24ωρα, το prequel Furiosa θα καλύπτει αρκετά έτη από της ζωή της πρωταγωνίστριας.

 

 

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη George Miller θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του αυστραλιανού κινηματογράφου με προϋπολογισμό που θα ξεπερνά τα 350 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το σύνολο του εργατικού δυναμικού που θα απασχοληθεί στα γυρίσματα, θα φτάσει τους 850.

Τα αρχικά πλάνα ήθελαν την Charlize Theron να παίζει και στο prequel τη Furiosa με χρήση ψηφιακών μέσων που θα την έκαναν να δείχνουν νεότερη. Για άγνωστο λόγο τελικά προτιμήθηκε η Anya Taylor-Joy, μια εξέλιξη η οποία στενοχώρησε τη Theron όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της. Παρά την πικρία της ευχαρίστησε τον Miller που της έδωσε τη δυνατότητα να βάλει το δικό της λιθαράκι στο χτίσιμο του μύθου της Furiosa και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Taylor-Joy.

 

 

Για τους ρόλους που θα αναλάβουν οι Chris Hemsworth και Yahya Abdul-Mateen δεν έχουν περισσότερα γνωστά, αφού το σενάριο φυλάσσεται ως κρατικό μυστικό για την ώρα. Το φιλόδοξο εγχείρημα του George Miller δεν έχει ενδιαφέρον μόνο για το γεγονός ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη αυστραλιανή παραγωγή, αλλά και γιατί σηματοδοτεί την έναρξη της πρώτης μεγάλης αμιγούς αυστραλιανής εταιρείας παραγωγής. 

Σύμφωνα με τον Miller, ο οποίος εκτός από σκηνοθέτης και παραγωγός, θα είναι και σεναριογράφος του prequel της Furiosa, αυτή η ταινία θα είναι ο θεμέλιος λίθος που θα κάνει την Αυστραλία ισάξια του Hollywood στις κινηματογραφικές παραγωγές. Η 5η ταινία Mad Max αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου του 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved