Robert De Niro: Πού πήγαν τόσα λεφτά;

Η στιγμή που μαθαίνεις ότι ο αγαπημένος σου ηθοποιός έχει οικονομικά προβλήματα.

Είναι από τα πρόσωπα εκείνα της showbiz που ακόμα και αν δεν υπάρχει περίπτωση να γνωριστείτε, θα στενοχωρηθείς αν κάτι κακό του συμβεί. Τόσα χρόνια άλλωστε, ο Robert De Niro μας κρατούσε συντροφιά με τις αμέτρητες παρουσίες του σε μικρή και μεγάλη οθόνη, μην σταματώντας ποτέ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να βγάζει εικονικούς ρόλους.

 

 

Ο De Niro δεν είναι απλώς ένα τύπος που έχουμε στον νου μας για να συγκρίνουμε με τον Al Pacino και να θυμόμαστε ποιος ήταν καλύτερος Godfather, αλλά χαρακτηρίζει μια ολόκληρη γενιά ηθοποιών. Ο Robert De Niro, δεν είναι απλώς ένας ηθοποιός, είναι πλέον μία ιδέα. Και αυτός είναι και ο λόγος που ένας κόμπος μας έπιασε στο άκουσμα ότι έχει οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το παρακάτω tweet, η πρώην σύζυγός του, θέλει να του «καταπιεί» ό,τι βγάλει μέχρι τα γεράματα.

 

 

Ο De Niro είχε παντρευτεί την Grace Hightower το 1997 και παρέμεναν μαζί μέχρι το 2018 (μαζί με άλλη μια μίνι διακοπή) όταν και χώρισαν με άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή τον κατηγορεί ότι πληρώνει ολοένα και λιγότερη διατροφή για τα δύο παιδιά τους, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως τον έχει «στεγνώσει» προκειμένου να αγοράζει ρούχα και κοσμήματα.

 

 

 

Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια που έπαιζε σε κάτι χαζοταινίες (βλ. Dirty Grandpa) και μας έκανε να απορούμε για τις επιλογές του, φαίνεται πως απλώς μάζευε χρήματα προκειμένου να αποπληρώσει πολλά χρέη τα οποία έχει λόγω του διαζυγίου.

 

Robert είμαστε μαζί σου, ό,τι και αν κάνεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved