H Marvel υποδέχεται τον Shang-Chi με εντυπωσιακό τρέιλερ

Ο πρώτος Ασιάτης Avenger, έχει το πρώτο του τρέιλερ.

Τον περιμέναμε από καιρό και τώρα έφτασε η στιγμή του. Εδώ και καιρό περιμέναμε νέα για τον Shang-Chi ωστόσο η πανδημία και οι συνεχείς αναβολές έφεραν την ταινία πιο πίσω από ότι αναμενόταν. Τελικά μετα από μεγάλη καθυστέρηση, έχουμε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» γεμάτο μάχες,σώμα με σώμα και έναν Mandarin που ετοιμάζεται (επιτέλους) για το αυθεντικό του ντεμπούτο στο MCU.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ο Shang-Chi (Simu Liu) προσπαθεί να αφήσει πίσω τη ζωή του ως εκπαιδευμένος δολοφόνος, ωστόσο το παρελθόν όταν δεν το σβήνεις και το αφήνεις να επιπλέει, κάποια στιγμή θα σε εντοπίσει και θα σε καλέσει πίσω.

 

 

Παρά το γεγονός ότι ο Shang-Chi στα κόμικς έχει ως πατέρα τον Fu Manchu, στο MCU αποφάσισαν να του δώσουν άλλο πατέρα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδια για την εμφάνιση ενός μεγαλύτερου supervillain. Και το όνομα αυτού, είναι Wenwu, ή αλλιώς η μεγαλύτερη απογοήτευση στο «Iron Man 3». Ο Mandarin.

Για όποιον δεν θυμάται τι είχε γίνει στο τρίτο επεισόδιο του Tony Stark, στο θυμίζουμε στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Μετά από πολλά χρόνια, στη Marvel επιχειρούν να διορθώσουν το βασικό τους λάθος, επαναλανσάροντας τον βασικό ανταγωνιστή του Iron Man, ωστόσο με το θάνατο του ήρωα στο «Avengers: Endgame» επελέγη ως πατέρας του Shang-Chi ο οποίος προσπαθεί να επαναφέρει τον γιο του στην τρομοκρατική οργάνωση που ακούει στο όνομα «Ten Rings».

 

 

Η ταινία «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 3 Σεπτεμβρίου του 2021.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved