Zlatan Ibrahimovic εναντίον Asterix & Obelix

Θα μπορούσε να είναι ο επίσημος τίτλος του έργου, καθώς ο Zlatan θα βρεθεί στη νέα ταινία «Asterix and Obelix: The Silk Road».

Μετά από πολλά χρόνια, το δίδυμο από τη Γαλατία, Asterix & Obelix επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη αλλά για πρώτη φορά στα χρονικά δεν θα υπάρχει Gerard Depardieu.

 

 

Στο ρόλο του Obelix θα πάρει θέση ο Gilles Lellouche, ενώ Asterix θα είναι ο σκηνοθέτης Guillaume Canet. Μπορεί τα δύο αυτά ονόματα να μην σου γεμίζουν το μάτι ωστόσο το cast πλαισιώνεται από σπουδαία ονόματα, μεταξύ αυτών της Marion Cotillard ως Κλεοπάτρα και Vincent Cassel ως Ιούλιος Καίσαρας.

Παρόλα αυτά η μεγάλη ατραξιόν είναι προφανώς, όπως είδες από τον τίτλο- ο τρελο-Zlatan Ibrahimovic ο οποίος ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

 

 

Ο αστέρας της Milan και της τρέλας, δεν ξέρουμε αν πέρασε αυτή τη φορά από οντισιόν, ωστόσο θα πάρει μέρος στην ταινία «Asterix and Obelix: The Silk Road» ως Antivirus.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2022 και θα είναι η δεύτερη «αθλητική» συμμετοχή στο franchise, μετά το «Asterix at the Olympic Games», όταν οι Zinedine Zidane, Tony Parker, Amelie Mauresmo, Michael Schumacher και… Adriana Sklenarikova έκαναν εμφατική εμφάνιση στο φινάλε.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved