Creed 3: Ο Michael B. Jordan εξήγησε γιατί δεν θα δούμε τον Rocky

Και ζητάει να του δείξουμε εμπιστοσύνη για το στόρι που έχει στο μυαλό του.

Τα καλά νέα δεν είναι μόνο ότι θα έχουμε και τρίτο μέρος στην ιστορία του Creed, αλλά ότι υατή τη φορά θα είναι ο ίδιος ο Michael B. Jordan που θα επιμεληθεί την σκηνοθεσία. Και από έναν ηθοποιό που έχει αγαπήσει τόσο πολύ τον ήρωά του, σίγουρα περιμένεις κάτι καλύτερο. Υπάρχουν όμως και τα κακά νέα. Δεν πρόκειται να δούμε άλλο Rocky Balboa.

 


Με αφορμή τη νέα ταινία του Michael B. Jordan, ‘‘Without Remorse’’ που βασίζεται σε ένα ακόμη βιβλίο του Tom Clancy, ο ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση του IGN σχετικά με το Creed 3 και την απόφαση να μην συμμετάσχει ο Sylvester Stallone.

«Είναι γνωστό ότι ο Sly δεν θα επιστρέψει και θα ήθελα να το ξέρετε, αλλά το πνεύμα του και η ουσία του θα βρίσκονται πάντα εκεί. Όμως αυτό που κάνουμε εδώ είναι ένα franchise βασισμένο στον Creed. Θέλουμε να χτίσουμε γύρω από αυτόν τον ήρωα και να προχωρήσουμε μπροστά. Θα έχω πάντα σεβασμό για τον Sly και όλα εκείνα τα απίστευτα πράγματα που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε όμως να εμβαθύνουμε στην οικογένεια που έχτισε ο Adonis Creed και στη ζωή του που προχωράει. Έχω κάτι καλό στο νου μου και πιστεύω ότι θα σας αρέσει. Νομίζω πως θα είναι κάτι το ξεχωριστό».

 

 

Από την πλευρά του ο Stallone δουλεύει πάνω σε ένα είδος prequel για τον Rocky που ενδεχομένως να μας ταξιδέψει και πίσω στα 60s. Μέχρι ωστόσο όλα αυτά να αποκτήσουν πλάνο, προετοιμάσου για το Creed που έρχεται στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2022.

 

 

Με λίγη τύχη θα έχουμε ξεμπλέξει και με την πανδημία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved