Fast & Furious 9: Μάλλον θα έχει ιπτάμενα αυτοκίνητα στο διάστημα

Ο Elon Musk μόλις απέκτησε νέο ανταγωνιστή για την κατάκτηση του διαστήματος, τον Vin Diesel.

Το ένατο επεισόδιο του πιο καγκούρικου saga έπεσε και αυτό θύμα των αναβολών της πανδημίας με αποτέλεσμα να έχει μία ακόμα ανακοίνωση για πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου του 2021. Μέχρι τότε το βασανιστήριο της σταγόνας συνεχίζεται με ένα ακόμα trailer το οποίο μόλις βγήκε και δείχνει τα αυτοκίνητα να ακουμπούν τους τροχούς τους στο οδόστρωμα λιγότερο από ποτέ. 

 

 

Τα άλματα (;) έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να κάνει τους Ludacris και Tyrese Gibson να αναρωτηθούν αν οι τελευταίες μόντες του μυθικού πια, Dodge Charger του Vin Diesel μπορούν να το θέσουν σε τροχιά γύρω από τη Γη. Αν κρίνουμε από τη σκηνή της καταδίωξης με τα αεροπλάνα, είναι πολύ πιθανό να το δούμε. Τουλάχιστον αν δεν το δούμε στο Fast & Furious 9 θα το δούμε στο 10 ή στο 11, έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να σταματήσουν να βγαίνουν. 

Εκτός από τους προαναφερόμενους Diesel, Ludacris και Gibson θα δούμε την επιστροφή της Charlize Theron και αυτό αρκεί για να πάμε να το δούμε, όπως επίσης των Jordana Brewster, Lucas Black και Sung Kang. Στους guest stars αυτή τη φορά αναμένονται οι Cardi B και ο βαρέων βαρών πρωταθλητής του UFC, Francis Ngannou.

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή του Fast & Furious 9 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, πλην της μυστηριώδους εμφάνισης του John Cena στον ρόλο του αδερφού του Dom. Φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ αγαπημένα αδέρφια, άγνωστο αν οι λόγοι είναι κληρονομικοί ή επειδή δεν τα βρήκαν σε κάποια κόντρα με τα αμάξια, όμως ελπίζουμε να λυθεί σύντομα η παρεξήγηση και να μην δούμε κάποιο από τα επόμενα Fast & Furious σε crossover επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved