Matrix 4: Τι γνωρίζουμε για το επόμενο κεφάλαιο;

Μήπως το «Space Jam: A New Legacy» έκανε ένα spoiler για το «Matrix 4»;

Ακόμα δεν έχουμε ιδέα για την υπόθεση, ούτε τους ρόλους, ούτε καν trailer. Από την άλλη βέβαια, ποιος είπε ότι το «Matrix» δεν είναι το frachise των ανατροπών; Μιλάμε άλλωστε για την ιδέα των Wachowskis που άλλαξε ολόκληρη τη διαδικασία στις sci fi ταινίες, ενώ ταυτόχρονα η υπόθεσή της ήταν πραγματικά βγαλμένη από το μέλλον.

 

Για αυτό αξίζει να δεις την ταινία «Matrix» φέτος περισσότερο από ποτέ.

Όσον αφορά το τέταρτο κεφάλαιο της ιστορίας που θα επαναφέρει τον Keanu Reeves στον ρόλο που αγαπήσαμε πριν τονJohn Wick και περιμένουμε με ανυπομονησία στις 22 Δεκέμβριου του 2021, ακόμα δεν έχουμε καμία ένδειξη για το τι θα παρακολουθήσουμε. 

 

 

Μόνο τα ονόματα των ηθοποιών, των σκηνοθετών, της παραγωγής και μια δήλωση από τον Neil Patrick Harris σε συνέντευξή του στο Comicbook.com: «Υπήρχαν σίγουρα κάποιες στιγμές στο πλατό που εγώ και ο Yahya (Abdul-Mateen II) κοιταζόμασταν και λέγαμε αυτό είναι το Matrix 4. Ξέρετε αυτές οι στιγμές που τσιμπιόμασταν για να καταλάβουμε τι βλέπουμε, μιας και η Lana κάνει κάποια εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα στον τεχνικό τομέα, με τον ίδιο τρόπο που έφτιαξε εκείνο το στιλ τότε. Θα αλλάξει τη βιομηχανία και πάλι με αυτή τη ταινία. Χρησιμοποιούμε κάτι camera rigs που δεν είχα δε ποτέ μου ξανά. Ως εδώ μπορώ να πω».

 

Το spoiler μέσω «Space Jam»

Στη Warner Bros. αποφάσισαν πρόσφατα να μας δώσουν το πρώτο trailer του «Space Jam: A New Legacy» όπου LeBron James και Looney Tunes ενώνονται απέναντι στην ομάδα του Al-G Rhythm (Don Cheadle) για έναν νέο αγώνα μπάσκετ, μετά το έπος του 1996. Μόνο που αυτός ο αγώνας δεν θα γίνει μόνο μπροστά στον κόσμο των Looney Tunes, αλλά σε όλους τους ήρωες της Warner που θα ετοιμάσουν εξέδρα για το μεγάλο παιχνίδι.

Εμείς εντοπίσαμε πολλούς ήρωες που θα είναι στην κερκίδα και στους θυμίζουμε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Μήπως όμως το νέο trailer μας έκανε ένα spoiler που εναγωνίως ψάχναμε; Γιατί ο Neil Patrick Harris με βάση την cameo εμφάνισή του στην κερκίδα θύμισε κάτι από Agent και το γεγονός αυτό δεν ήθελε πολύ για να αρχίσουν να τρέχουν νέα σενάρια γύρω από το ρόλο του. Το γεγονός ότι ακόμα και στο IMDB δεν έχει ξεκαθαρίσει το όνομα του χαρακτήρα του είναι ικανό να κυκλοφορήσει δυνατά το συγκεκριμένο σενάριο.

Βέβαια τα πάντα μπορούν να ανατραπούν με την κυκλοφορία ενός trailer. Έστω και έτσι όμως έχουμε μια εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στο «Matrix 4».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved