Friends Reunion: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη μεγάλη τηλεοπτική επανένωση

«Τα Φιλαράκια» τελείωσαν τα γυρίσματα και έφτασε η στιγμή να μάθουμε τι συμβαίνει με το πολυπόθητο Reunion.

Έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου φαίνεται ότι η πολυαγαπημένη σειρά «Friends» ετοιμάζεται να μπει ξανά στη ζωή μας. Για πρώτη φορά από το 2004 (όταν και σταμάτησε η σειρά) ο Ross, η Phoebe, η Rachel, ο Chandler, η Monica και o Joey επιστρέφουν για ένα «συλλεκτικό» επεισόδιο για το οποίο μάθαμε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματά του.

 

 

Τι θα δούμε όμως σε αυτό το special επεισόδιο;

Σύμφωνα λοιπόν με τον επίσημο λογαριασμό των «Friends» στο Instagram, η αφιερωματική εκπομπή που θα προβληθεί από την πλατφόρμα του HBO Max μπαίνει στην τελική της ευθεία έστω και αν δεν πρόκειται για ένα επεισόδιο αυθεντικό, παρά ένα talk show που θα αφορά τους χαρακτήρες που τόσο αγαπήσαμε.

 

 

Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές το πότε θα βγει στον αέρα, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι η διάσημη εξάδα θα πληρωθεί αδρά έστω και αν πρόκειται για μία και μόνο εμφάνιση. Συγκεκριμένα κάθε ένας θα εισπράξει από 2.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται και οι δημιουργεί David Crane και Marta Kauffman. Ακόμα πάντως δεν έχουμε ιδέα αν θα είναι μαζί τους και οι παρακάτω δευτεραγωνιστές της σειράς.

 

 

Ακόμα δεν έχουμε μάθει κάτι άλλο, πέρα από κάτι φήμες που αναφέρουν ότι εάν το talk show γίνει επιτυχία, τότε οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer θα καθίσουν ξανά στο διαπραγματευτικό τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ενός ακόμα κύκλου.

Για την ώρα υπομονή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved