O Dwayne “The Rock” Johnson σκέφτεται σοβαρά να κατέβει για Πρόεδρος των ΗΠΑ

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το 46% των Αμερικανών θα τον ψήφιζε και ο Rock εμφανίζεται κολακευμένος.

Έχετε δει σε πάμπολλες ταινίες τη σκηνή σε κάποιο σχολείο όπου η δασκάλα λέει στους μαθητές της πως όταν μεγαλώσουν μπορούν να γίνουν ό,τι θέλουν, ακόμα και Πρόεδροι των ΗΠΑ. Ε, ο Dwayne Johnson αν θέλει να γίνει Πρόεδρος, θα γίνει γιατί μπορεί. Έτσι κι αλλιώς τα σενάρια των ταινιών που τα έχει βάλει με ολόκληρους στρατούς και φυσικές καταστροφές, δεν είναι λιγότερο ακραία.

H αφορμή ήταν η ταινία The Young Rock, κάτι σαν βιογραφίας με αρκετά φανταστικά και κωμικά στοιχεία όπου μαθαίνουμε πράγματα για τη ζωή του Dwayne Johnson πριν αυτός γίνει διάσημος. Εκεί που ο Johnson έχει κατακτήσει τα πάντα στη ζωή του, η ταινία τον δείχνει να κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία της χώρας για το 2032. Κανείς δεν ξέρει ποιος έβαλε στο σενάριο τη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά το κοινό την έκανε δεκτή με ενθουσιασμό. 

Έτσι η Piplsay  έκανε μια δημοσκόπηση και ρώτησε 30.000 Αμερικανούς για το πώς βλέπουν μια πιθανή υποψηφιότητα του The Rock. Ταυτόχρονα ρώτησαν τη γνώμη τους και για άλλους διάσημους αστέρες που έχουν εμφανίσει πρόθεση ενασχόλησης με την πολιτική. Εκτός από το 46% του δείγματος που καλοβλέπει το σενάριο του Dwayne Johnson στον Λευκό Οίκο, οι Millennials θα ψήφιζαν για Πρόεδρο και τον Τεξανό Matthew McConaughey, ενώ οι Gen Z θα προτιμούσαν την Oprah Winfrey.

 

 

Δεν ήταν πρώτη φορά που τέθηκε το ζήτημα της υποψηφιότητας για τον Dwayne Johnson, έτσι κι αλλιώς είναι ένα αγαπημένο θέμα συζήτησης για τους Καλιφορνέζους με την εμπειρία των Ronald Reagan και Arnold Schwarzenegger. Στο παρελθόν ο The Rock είχε ξαναδηλώσει πως θα κατέβαινε για Πρόεδρος αν του το ζητούσε ο λαός. 

Με τα αποτλέσματα της δημοσκόπησης, ο Dwayne Johnson έγραψε στο Instagram πως οι Πατέρες του Έθνους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ ότι ένας μισός μαύρος, μισός Σαμοανός, δίμετρος, με τατουάζ, που οδηγεί φορτηγάκι και ντύνεται με βερμούδες να κατάφερνε ποτέ να μπει στο κλειστό club τους, αλλά αν αυτή είναι η επιθυμία του Αμερικανικού λαού, με τεράστια χαρά θα κληθεί να τον υπηρετήσει.     

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved