BAFTAs 2021: Ο Anthony Hopkins μάλλον δεν περίμενε ότι θα κέρδιζε

Πώς αλλιώς να εκλάβουμε το ότι ζωγράφιζε αντί να παρακολουθεί την τελετή των Bafta 2021;

Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες ένας 83χρονος να βρίσκεται σε θέση να διεκδικεί Χρυσό Αγαλματίδιο στη Βραδιά των Όσκαρ. Οι περισσότεροι σε αυτή την ηλικία είτε έχουν αποσυρθεί από την υποκριτική, ή αν συνεχίζουν πάντα συμμετέχουν ως συμπληρωματικοί σε ταινίες που παίρνουν μέρος. Βέβαια ο Sir Anthony Hopkins δεν είναι οποιοσδήποτε ηθοποιός, αλλά το σύγχρονο τοτέμ του Hollywood.

 

Και σύμφωνα με τον Κώστα Χρήστου, έδωσε σε ηλικία 83 ετών την κορυφαία ερμηνεία της καριέρας του στο «The Father».

Μπορεί να μην πρόλαβε να πάρει μέρος στα Golden Globes 2021, ωστόσο όσοι έχουν δει το «The Father» νιώθουν σίγουροι πως ο «Hannibal Lecter» θα αποχωρήσει από τη φετινή Τελετή των Όσκαρ με το Βραβείο του Α’ Αντρικού Ρόλου, εκτοπίζοντας το μέχρι πρότινος φαβορί που ακούει στο όνομα Chadwick Boseman με το «Ma Rainey's Black Bottom».

 

 

Στα Βραβεία Bafta 2021 πάντως, την τελετή που αρκετοί θεωρούν προάγγελο των Όσκαρ, αποχώρησε με το Βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού, επιβεβαιώνοντας ότι στις 26 Απριλίου και τη φετινή λαμπρή τελετή, ετοιμάζεται να γράψει ιστορία.

 

 

Οι υψηλές προβλέψεις και η βαθμολογία των κριτικών για την τελευταία του ερμηνεία, δεν έπεισαν τον Sir Anthony να δηλώσει το παρών στα Bafta, προτιμώντας αντ’ αυτού να κάνει διακοπές στην Ουαλία και να εξασκεί την αγαπημένη ασχολία που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας: τη ζωγραφική

 

 

«Άκουσα τους γείτονες να φωνάζουν και νόμιζα πως πανηγύριζαν κάποιο γκολ, μέχρι να μου πουν ότι κέρδισα» ήταν τα λόγια του 83χρονου πρωταγωνιστή του «The Father» ο οποίος έγραψε ήδη ιστορία στα Bafta Awards, ως ο γηραιότερος που κατακτά την κατηγορία Καλύτερoυ Ηθοποιού. Το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και σε περίπου δυο βδομάδες στα Βραβεία της Ακαδημίας.

Ελπίδα όλων, εκείνη την τελετή να την παρακολουθήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved