Thundercats: Τι να περιμένουμε από τη νέα ταινία;

Σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα μοιάζει το πολυαναμενόμενο φιλμ «Thundercats».

Μπορεί να μην ήταν το κορυφαίο σου καρτούν, ωστόσο σίγουρα το έχεις μέσα στα Top 5 της παιδικής σου ηλικίας. Κάθε Σαββατοκύριακο είχε άρωμα «Thundercats» και το περίφημο «Thunder. Thunder. Thunder. Thundercats. Oooo» που εξαπέλυε ο Lion-O στο ξεκίνημα κάθε επεισοδίου εξελίχθηκε στο πρώτο σύνθημα που έμαθες στη ζωή σου, πριν καν να πατήσεις στα γήπεδα.

 

 

Η θρυλική σειρά με τον καλτ χαρακτήρα αποτελεί σταθμό των 80’s και τα τρομερά μαντάτα που ακούστηκαν, περί ταινίας στη σύγχρονη εποχή ήταν κάτι που προκάλεσε πολλά δάκρυα χαράς και προσμονής, για όσους μεγάλωσαν με τον Lion-O, τον Panthro, τον Tygra, τον Mumm-Ra και την Cheetara.

 

Τι να περιμένουμε από το project;

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες, ούτε καν οι ηθοποιοί που θα πάρουν μέρος στο πρότζεκτ, παρά μόνο ότι το χρίσμα από τη Warner Bros έχει πάρει ο σκηνοθέτης Adam Wingard. Ο νεαρός σκηνοθέτης πήρε άριστα στο «Godzilla vs Kong» και ετοιμάζεται πέρα από τη σκηνοθετική επιμέλεια να βάλει την πινελιά του και στο σενάριο το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει μαζί με τον Simon Barrett.

 

 

Ο Wingard έχει διαμηνύσει ότι επιθυμία του είναι μια ταινία προσιτή στο παιδικό κοινό, που όμως να μην χάνει τον 80’s χαρακτήρα ο οποίος έγινε σήμα κατατεθέν της σειράς. Στόχος είναι μια περιπέτεια που θα προκαλεί νοσταλγία στον θεατή, παρακολουθώντας ένα φιλμ που θα σέβεται την ιστορία και την παρακαταθήκη του θέματός του.

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε η ταινία θα φέρνει σε στυλ καλτ «Avatar» καθώς οι χαρακτήρες θα είναι συνδυασμός CGI και animation. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved