Space Jam: A New Legacy: Τα cameo’s «λάμπουν» πιο πολύ και από τον LeBron

Όλοι οι εμφατικοί ήρωες της  Warner Bros. βρίσκονται στο σίκουελ του ιστορικού Space Jam.

Εδώ και λίγες μέρες έχει «σκάσει» το πρώτο τρέιλερ του «Space Jam: Α New Legacy» και ο κόσμος φοράει τα μπασκετικά του.  Με LeBron James αυτή τη φορά αντί του Michael Jordan, τον Bugs Bunny και τα υπόλοιπα Looney Tunes για συμπαίκτες, ο LBJ ετοιμάζεται για τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του, απέναντι στην αρμάδα που έχει στήσει ο Don Cheadle. Το ότι ο κακός της υπόθεσης δεν θα έχει τους Monstars του αυθεντικού Space Jam δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος. Για την ακρίβεια έχει αρπάξει 3D παρουσίες από το NBA, Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Kyrie Irving, Chris Paul, Draymond Green, Kyle Kuzma αλλά και του WNBA, Diana Taurasi, Nneka Ogwumike και Chiney Ogwumike. Με λίγα λόγια η Goon Squad (όπως θα λέγονται οι αντίπαλοι) θα είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος.

 

 

Άσχετα πάντως με το παιχνίδι, στη Warner Bros. ποντάρουν πολλά στην αναβίωση του θρυλικού έργου που έκανε πάταγο το 1996 και έχουν φροντίσει να του δώσουν όσο το δυνατόν πιο σύγχρονο hype και από το τρέιλερ και μόνο έχουμε χαρεί τουλάχιστον ποικιλία στο κοινό. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν αυτή των cameo εμφανίσεων. Διότι στις κερκίδες δεν θα βρίσκονται τυχαίες φιγούρες από τον κόσμο των Looney Tunes αλλά γενικότερα από το σύμπαν της Warner.

Στο μυαλό των νεότερων έχει καρφωθεί οKnight Kingτου Game of Thrones, σε εκείνα των παλιότερων ο Alex DeLarge και η συμμορία του από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» του Stanley Kubrick. Δεν είναι οι μόνοι όμως. Δείτε ποιους έχουμε εντοπίσει στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Αναμφίβολα ο LeBron James και ο Bugs Bunny είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας, ωστόσο ο Malcolm D. Lee δείχνει να έχει βάλει αρκετούς παράγοντες στην εξίσωση προκειμένου να πετύχει το Space Jam του 2021, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες και από την πλατφόρμα του HBO Max.

Παρόλα αυτά εμείς έχουμε ακούσει ότι ένας άλλος ήρωας ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο cameo. Στο τρέιλερ δεν τον είδαμε (τόσο καθαρά), αλλά έχουμε πίστη ότι θα τον δούμε καλύτερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved