Black Widow: Το τελευταίο τρέιλερ έχει άρωμα Avengers και Taskmaster

Η ταινία της Natasha Romanoff ξεκινάει σύντομα τη Phase 4 του MCU.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η επόμενη φάση του Marvel Cinematic Universe ετοιμάζεται να επανέλθει με εμφατικό τρόπο. Αφού «ζεσταθήκαμε» με τις σειρές «WandaVision» και «Falcon and the Winter Soldier», ετοιμαζόμαστε να επανέλθουμε στις επάλξεις με τη solo ταινία της Black Widow.

 

 

Η Scarlett Johansson μπορεί να μας «αποχαιρέτισε» στην ταινία «Avengers: Endgame» ωστόσο έχουμε να μάθουμε πολλά για το παρελθόν της και όσα συνέβησαν πριν την τελευταία μάχη των Avengers με τον Thanos, τα οποία θα έχουν μεγάλη βάση για τη συνέχεια της ιστορίας. Σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, η Black Widow συναντάει ξανά την αδερφή της, Yelena Belova (Florence Pugh), τις γονικές φιγούρες των Red Guardian (David Harbour) και Melina Vostokoff (Rachel Weisz), αλλά κυρίως τη νέμεσή της που ακούει στο όνομα, Taskmaster.

 

 

H ταινία δείχνει πως θα αποτελέσει μια δυνατή αρχή για τη νέα φάση του MCU και δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 9 Ιουλίου, όταν και θα κυκλοφορήσει η ταινία παράλληλα σε σινεμά και Disney+ Premier Access (ήταν να κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου κανονικά).

Όχι τίποτα άλλο, θα δούμε και τον Robert Downey Jr. για τελευταία φορά ως Iron Man.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved