Suicide Squad: Στο νέο τρέιλερ οι αντι-ήρωες δεν αστειεύονται

Το νέο «Suicide Squad» του James Gunn μας έχει βάλει ήδη στην πρίζα και το δεύτερο τρέιλερ έχει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που βγήκε το πρώτο ενδιαφέρον τρέιλερ της νέας ταινίας «Suicide Squad», και ήδη έχουμε και δεύτερο. Ο σκηνοθέτης James Gunn το έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σώσει το franchise που πήγε να «γκρεμιστεί» από την ταινία του 2016, τότε που η Cara Delevigne προσπαθούσε να καταστρέψει με μαύρη μαγεία τους πάντες και τον Joker του Jared Leto να μην μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στα παπούτσια του προκατόχου του, Heath Ledger.

Ευτυχώς από εκείνο το αίσχος του David Ayer συνεχίζουν μονάχα οι Rick Flag (Joel Kinnaman), Amanda Waller (Viola Davis), Harley Quinn (Margot Robbie) και Captain Boomerang (Jay Courtney), οι οποίοι θα πλαισιωθούν από καλύτερους χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων ο Peacemaker (John Cena), o Bloodsport (Idris Elba) και King Shark του οποίου τη φωνή θα χαρίζει ο Sylvester Stalone.

 

 

Οι αγαπημένοι μας κατάδικοι θα βρεθούν ως ομάδα αυτοκτονίας στο νησί Corto Maltese προκειμένου να ανατινάξουν τη φυλακή Jotunheim, αλλά σύντομα θα βρεθούν προ μεγάλης εκπλήξεως αφού όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, ο γιγάντιος Starro κάνει μετά από πολλά χρόνια αναμονής (και προς ιδιαίτερης χαράς των φανς) την είσοδό του στο DCEU.

 

 

H ανανεωμένη «Suicide Squad» του James Gunn ετοιμάζεται να δει το «φως» στις 6 Αυγούστου του 2021, από την διαδικυακή πλατφόρμα του HBO Max.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved