Knives Out: Στην Ελλάδα τα γυρίσματα του sequel

To Netflix αγόρασε την κούρσα των δικαιωμάτων απέναντι στο HBO, την Apple και την Amazon με ένα ποσό που έσπασε τα ρεκόρ.

Η ανέλπιστη επιτυχία του αστυνομικού θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig οδήγησε στην απόφαση να εξελιχθεί σε τριλογία. Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix κέρδισε τη «δημοπρασία» μεταξύ των μεγάλων streaming υπηρεσιών και απέκτησε τα δικαιώματα για τα δύο sequel έναντι 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όσο ακραίο κι αν φαίνεται το ποσό, που είναι, δικαιολογείται από την επιτυχία του πρώτου Knives Out. Με budget μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 311 εκατομμύρια. Βέβαια τα 450 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνουν τις αμοιβές όλων των συντελεστών και του κόστους παραγωγής και όχι μόνο τα δικαιώματα της τριλογίας.

 

 

Στο τιμόνι των Knives Out 2 και 3 θα βρίσκεται και πάλι ο Rian Johnson ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, όπως επίσης και ο Daniel Craig στον ρόλο του ντετέκτιβ Benoit Blanc. Δυστυχώς το ίδιο δεν θα συμβεί και με την Ana de Armas, όλο το υπόλοιπο cast θα είναι εντελώς διαφορετικό. Φιλοδοξία του Johnson είναι να μετατρέψει τον Blanc Benoit σε σύγχρονο Ηρακλή Πουαρό. Αυτό σημαίνει πως η πλοκή των sequel δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο Knives Out και ο δαιμόνιος ντετέκτιβ θα κληθεί να λύσει καινούργια εγκλήματα. 

Τα γυρίσματα του Knives Out 2 αναμένονται να ξεκινήσουν γύρω στα μέσα του 2021 και θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, οπότε και θα μάθουμε και το υπόλοιπο cast.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Daniel Craig πείστηκε να πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα Bond films από όσα υπολόγιζε αρχικά, δεν αποκλείεται ο Blanc Benoit να εξελιχθεί σε ένα νέο franchise που θα ξεπεράσει τα όρια της τριλογίας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved