Peaky Blinders: Η 6η σεζόν θα είναι και η πιο αιματηρή

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε η Sophie Rundle, aka Ada Shelby, η τελευταία σεζόν θα έχει όπλα, πάρα πολλά όπλα.

Η πανδημία έκανε ό,τι μπορούσε για να καθυστερήσει τα γυρίσματα της 6ης, και τελευταίας, σεζόν Peaky Blinders, όμως τα γυρίσματα τελικά ξεκινούν. Το γεγονός ότι το cast είναι κυριολεκτικά διεθνές δυσκόλεψε τον συντονισμό ώστε να βρεθούν όλοι μαζί, ειδικά αν σκεφτούμε τις ανατροπές που είχαν στους υπόλοιπους σχεδιασμούς τους οι συντελεστές. 

Λίγο πριν μπει στο πλατό η Sophie Rundle, γνωστή και ως η badass αδερφή του Tom Shelby, μίλησε στο Digital Spy για και έδωσε μια μικρή ιδέα για το τι να περιμένουμε. 

Από τη στιγμή που θα είναι η τελευταία σεζόν, όλοι θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ειδικά για τον ρόλο της Ada Shelby, o δημιουργός της σειράς, Steve Knight, υποσχέθηκε στην Rundle ότι θα έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στις υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια Shelby. Μπορεί να μην είναι σε θέση να αποκαλύψει περισσότερα αλλά άφησε να εννοηθεί ότι το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών της οικογένειας Shelby θα είναι τελειωτικό και ολοκληρωτικό χωρίς να αφήνει υπόνοιες και πιθανές ερμηνείες. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό σημαίνει ένα τεράστιο αιματοκύλισμα για το φινάλε.

Ακόμα η Sophie Rundle δήλωσε πως τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα μπροστά στην προοπτική του φινάλε των Peaky Blinders. Το γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό τη σειρά της αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση όσο πλησιάζει το τέλος.

Όσο περιμένουμε με αγωνία την 6η σεζον, θα ευχηθούμε στην, πάντα cool, Ada να έχει μια δυναμική επάνοδο και να θερίσει τους εχθρούς της οικογένειας Shelby.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved