Survivor: Χωρίς Τριαντάφυλλο δεν θα περνούσε εύκολα η καραντίνα

Σταματήστε το ψάξιμο: ο σπουδαιότερος παίκτης των reality επιβίωσης επιτέλους βρέθηκε στο «Survivor».

Τι θα ήταν το «Survivor» χωρίς τον Τριαντάφυλλο; Ένα ακόμα reality επιβίωσης, με κάτι σφίχτες και κάτι νταβραντισμένες κοπέλες, που θα αγωνίζονταν και θα μας έδειχναν τα μπράτσα τους και τους κοιλιακούς τους και θα πεινούσαν και θα αδυνάτιζαν και θα είχαν και καμιά μανούρα πού και πού. Και θα πήγαινε πιθανότατα άκλαυτο, όπως πήγαν τα τελευταία «Survivor» και «Nomads».

 

 

Τι είναι το «Survivor» με τον Τριαντάφυλλο; Η χαρά της ζωής! Προσοχή, δεν έχει να κάνει με το αν είναι «καλός» ή «κακός», αν τον συμπαθεί ή τον αντιπαθεί ο κόσμος, αυτό είναι προσωπικό γούστο του καθενός. Αλλά αυτό που νομίζω παραδέχονται όλοι, είναι πως ο Τριαντάφυλλος είναι το αλατοπίπερο του reality. Η ατραξιόν. Ο λόγος για να το δεις, για να δεις τι έχει σκαρφιστεί αυτή τη φορά. Με ποιον θα μανουριάσει. Τι ατάκα θα πετάξει. Διότι το «να χαίρεσαι τα παιδάκια σου», το «κατάλαβες κύριε Τζέιμς;», «οι δυο μεγαλογιατροί που με εξέτασαν», «βλέπει και κρίνει όλη η Ελλάδα και όλη η Κύπρος», φέρουν φαρδιά – πλατιά την υπογραφή Ντάφυ. Είναι ατάκες που πέρασαν ήδη στην τηλεοπτική ιστορία.

Όπως πέρασε ήδη στην τηλεοπτική ιστορία και το ζέσταμα που έκανε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Ο πολυτραυματίας Τριαντάφυλλος, παίρνει το οκ από τους δυο μεγαλογιατρούς να δοκιμάσει αν μπορεί να αγωνιστεί. Και εκείνος, παρά την αγωνιστική απραξία, παρά το γεγονός ότι είναι ο χειρότερος παίκτης, παρά τις παραινέσεις των συμπαικτών του να κάνει το «παπί» και να μην αγωνιστεί για να μην χαρίσει εύκολους πόντους στους αντιπάλους, αποφασίζει να αγωνιστεί. Και να χαντακώσει φυσικά την ομάδα του. Αλλά τα παλικάρια δεν κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις, μπαίνουν απλά κι αγωνίζονται. Κι ας πεινάσουν μετά άλλοι 9. Διότι τα παλικάρια δεν πεινάνε.

 

 

Το βίντεο με το ζέσταμα του Τριαντάφυλλου, είναι μια σκέτη απόλαυση. Είναι οι ασκήσεις που κάνει; Τα πους-απς; Είναι η μουσική που θυμίζει «Ρόκι»; Είναι η χαρά που σκορπάει το ζέσταμά του στους συμπαίκτες του; Είναι το γεγονός ότι μέχρι προχθές πόναγε και φόραγε ειδικό κορσέ, αλλά αμέσως μετά χόρευε και τραγουδούσε σαν βέρος λατίνος; Είναι όλα αυτά μαζί, αλλά κυρίως είναι ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ένας και μοναδικός. Πιστεύετε ότι την Κυριακή ο κόσμος ξενύχτησε για να δει κάποιον Ντερούλο ή για να ακούσει τον Ντάφυ να τραγουδάει «Σπάω τα ρολόγια»;

 

 

Αν ο Ατζούν είναι τόσο έξυπνος όσο δείχνει, τότε ο Ντάφυ θα γίνει ο επόμενος παρουσιαστής του «Survivor», όταν ο Λιανός κρεμάσει τα χαβανέζικα πουκάμισά του. Αλλά μέχρι τότε, όπως ακριβώς το άγαλμα του Ρόκι Μπαλμπόα φωτίζει και κοσμεί ολόκληρη τη Φιλαντέλφια, έτσι ακριβώς και ένα άγαλμα του Ντάφυ θα πρέπει να κοσμεί και να φωτίζει τον Άγιο Δομήνικο. Για να ξέρουν όλοι οι παίκτες που θα περάσουν κάποτε από εκεί, Έλληνες, Τούρκοι, Ρουμάνοι ή όποιας άλλης εθνικότητας, ποιος έκανε αυτό το reality τόσο σπουδαίο. Όχι απαραίτητα με τις αθλητικές του επιδόσεις, αλλά επειδή κατάλαβε ακριβώς που σταματά το «επιβίωσης» και πού ξεκινά το «reality».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved